En bild säger mer än tusen ord...

GE MIG KYVIIIING!!!!


Ett tipps jag fick av mammas kompis...

om man till exempel älskar kyving eller om man nu älskar vaniljhjärtan som jag. Så ska man äta det en hel dag, låter knepigt. Du får alltså äta ett vaniljhjärta i timmen, bara ett och en gång i timmen hela dagen. Sen efter iaf några dagar så borde man vara rätt trött på det. Så då kan man börja äta "nyttigare mat".

Har aldrig testat detta själv och jag vågar inte heller... Känner att jag inte vågar, kan bero på mitt sockerberoende. Liksom äter jag så kommer jag få sockerabstinens dagen efter :O

Liksom bara nu när jag megat i massa skit mat en hel dag så får jag skakningar dagen efter, socker begär... Min kropp darrar och min puls stiger. Varje gång lovar jag mig själv att inte låta min kropp behandlas på detta sätt. Men ändå sitter jag i samma situation några dagar senare, skulle behövt en som satte mig på plats!

Hjälper inte att ta mig till bageriet där jag ser bagarna stå och trampa på kakorna, tyvärr. Såg en massa hemska bilder på rökare och lovade mig själv aldrig röka mer, men en vecka senare satt man med pinnen i mun igen.

Så blir nog en gurka i timmen och så får man hoppas på att matsäcken vill krympa och att mitt sug försvinner.

Men nu ska jag in och läga mig brevid min prins, HUG

Jag är en nattuggla..

Blev en del inlägg för mycket igår såg jag, men det är sånt man får ta. Idag har det inte blivit mycket alls kan bero på att jag haft fullt upp. Först vaknade jag inte förräns 12 och det var precis då jag skulle hämtat pernilla. Så jag fick skynda mig och sen körde vi till ikea. Vi kollade runt, sjukt mycket folk ! :/

Hittade iaf några fynd:

- röda påslakan.
- vitt stort lakan.
- röd musmatta.
- skohorn till mamma.
- tre st fotoramar i trä (som man kan måla själv hur man vill)
- en ramhållare.

Det var nog allt.

Nya RÖDA påslakan, najs najs ;) fint nu till julen. Sen har jag ju ett speciellt typ "tema" i mitt rum: rött/vitt/beige och trä.

Men sen när vi väl kom utanför kassorna fick jag syn på "godis" hörnan, craaap!

Så blev ytterligare:

- 2 påsar chips.
- 3 choklad.
- 1pak negerbullar.
- 1 pak dammsugare.
- 1 pak mintchoklad.
- 3 pak alhgrensbilar.
och till sist (en nyttig grej) 2 lådor räkor.

Hann inte komma hem förräns negerbullarna var slut (6st), 1 dammsugare, 1 choklad, 1 chipspåsa GREAT! Hatar IKEA :(:(

Pernilla köpte en kyving när vi var där och tömde hela senapen HAHAHHA, fy vad jag skrattade. Det blev ingen "korv med senap" utan " senap med korv" haha. Så nekade jag kyvingen för jag försöker vara nyttig. Men inte för det är speciellt onyttigt direkt :/ Men skulle ätit dem förbaskade korvarna så hade jag inte krängt allt skit när jag kommit hem, FY MIG!

Inte nog med det... nu är jag så himla sugen på korv :(:( Så nu har jag bestämt mig för att besöka IKEA på fredag och handla massor med kyving!

HUG på er kyvingar.


DEN RIKTIGA JESSICA LEWIN!

från och med imorgon så börjar mitt nya liv.

Ska bli den jag vill vara och den som jag verkligen är. Mitt riktiga jag!












:'(

<'3



saknar dig varje dag Patrik, hade jag fått en ända önskan så hade det varit att få dig tillbaka. Fortfarande drömmer jag om att jag någongång kommer få träffa dig igen, men dagarna går, men jag vill aldrig sluta tro att det inte kommer bli så.. För det är allt jag begär av mitt liv, att få träffa dig igen. Krama om dig och berätta för dig hur mycket jag älskar dig. Hur mycket jag tänker på dig dag in och dag ut. Hur rädd jag är att glömma alla minnen, att bilden av dig och din röst i mitt huvud kommer försvinna. Jag har bilder på dig men det är inte samma sak...

Jag vill komma ihåg den stolta minnen du hade när du kramade om mig och Jenny. Dina ögon när du berättade hur mycket vi betyder för dig och hur mycket du älskar oss.

Det som gör mest ont av allt när jag läser dina brev är där du skrivit. Om det är något, vad som helst så är det bara att ringa mig. Det gör ont i mig att veta att det kvittar vilket nr jag än ringer så kommer jag aldrig nå dig när jag behöver det...

Men du ska veta att jag tänker på dig varje dag Patrik, kommer aldrig glömma dig. Du var det bästa man kunnat önska sig. Hade jag haft dig hade jag inte behövt något annat i denna världen, du gav mig mod, stöd och trygghet. Allt det som jag slapp bygga upp själv när du levde, nu vet jag inte ens vem jag är längre. Vad jag vill göra i livet och hur jag ska klara det.

Du var allt och är fortfarande!

Jag älskar dig Patrik, världens bästa storebror, vän, människa och ängel <3


Viktnedgång?

Jo just nu är mitt mål som det varit nu i flera månader att gå ner 8kg, fast just nu går det varken upp eller ner, I'm stuck! Så nu ligger min vikt på 66 och jag vill iaf komma under 60 men det går ikke framåt.. men man får ha tålamod. Precis det jag är SÄMST på, wiehooo!

Men får väl ta tag i det någongång soon. Just nu kämpar jag emot, än sålänge har jag lyckats hålla mig hemma. fast ni kan ju ringa om en timme, då står jag förmodligen i kassan på ICA med massa cakes and candy (Y) great!

Nej man får väl sätta upp något mål, ett kilo i veckan från och med nu. Så får vi se hur det går. Så måndag nästa vecka 65 alltså, önska mig lycka till! Lär behöva det...

HUG

Nu är snart måndagen över...

Har kollat one tree hill och bara tagit det lugnt, sjukt najs! Hörde att min mobil ringde nyss från ovanvåningen så får väl gå upp och se vem som vill nå mig.

Jag är så jävla sötsugen så det är sjukt, just nu vill jag bara åka ner till byn och handla typ 10 vaniljhjärtan, choklad, negerbullar, daimglas, muffins, ballerina, chokladkakor, finskorpor, pizza, kebab, kanelbullar, chips, pannkakor oohhhhhhhhhh blir galen.

Värst är ändå nu när det börjar bli dags för "julen" och alla jävla lussebullar kommer ut, FARLIGT! Eller ifs så är all tid om året farlig, tror jag måste flytta ut på en öde ö fakitkst och leva på kokosnötter och råa musslor, damn my future!

HUG

Dagens händelser?

Är så himla skönt nu när man ställt tillbaka klockan en timme. Man är mycket piggare och gladare! Annars idag ska jag bara ta det lugnt, jobbat hela helgen så det är precis vad jag behöver, ta det lungt. Så efter detta inlägg ska jag kolla lite på lägenheter i malmö och efter det ska jag duscha och efter det ska jag sätta på one tree hill och koppla av.

Senare kommer kanske edvin får se om han orkar palla sig hit, annars får det väl bli imorogn.

Men nu ska jag pysa, kollar in senarew när jag har mer atty skriva om.

HUG


Vad som är planerat än sålänge i veckan?

- äta middag med linda och magnus.
- kolla mammas pojkar med pernilla.
- va med edvin.
- jobba 3 dagar.
- träna.
- bankett med edvins lag.
- boka tid hos en kirupraktor.
- möte med mamma.
- BADA.
etc...


P-piller?

Måste ju  berätta om mitt lilla möte på ungdomsmottragningen. Där satt jag 20år medans dem andra var typ 15 och lärde mig att trä på en kondom. Sen fick jag informatiion om alla dess lika medel för att slippa bli gravid. Men jag är fortfarande osäker på dessa piller. För mig är det en risk. Jag vill inte utsätta min kropp för något ohälksosamt.

Mina nakdelar:
- svårare att bli gravid?
- inte normalt att inte producera ägg?
- sockersuget stiger?
- en tablett om dagen (tvång för det ska fungera)?
- Oregelbunden mens?

Nej säger jag, barnet får komma om det så vill. Men har inte gjort det på alla dessa år och jag är försiktig. Men jag tror på ödet och det kommer när det kommer!

HUG

David guetta en FLOPP?



Yes it was. Det var på tok för mkt folk och alla var typ galna. Dagen började med en 20m lång kö och tänk ungefär 3000 människor mellan en husvägg och ett halvstående gallerstängsel. Sen kan ni även tänka er 2900 människor som trycker framåt och 100 som försöker rädda sig från det låga staketet och trycker bakåt? då hajar ni grejen. Jag lyckades slingra mig så långt fram så möjligt för det kändes som jag skulle sprängas. Man kunde inte röra sina armar, folk slogs och rökte i denna trängsel. Men till slut lyckades jag komma in men utan alla mina vänner. Men det kom in så småningom, TUR! Sen när david väl skulle spela hade han gjort om alla låtar och allt var bara em massa remixer, SKIT KASST! Det gick inte gå 8in och dansa för alla var dränkta i svett. Vi prövade en gång, men kom ut och var dyng sur från allas svett, MUMMA? usch!

Tur man har sinna vänner och med dem har man alltid skoj! Annars var detta ett fiasko rent ut sagt, så för mig just nu är slagthuset på sista plats!!

Nu har hela helgen gått och jag är ledig!

Hur går det ihopa? Jo jag har ju jobbat hela helgen fre-sön. Så nu blir det mån-tors ledigt, wiehoo! Sjukt skönt att jobba helg ändå, man har ju inget bättre för sig. Men nu ska snart mamma ha datorn så detta blir ett snabbt inlägg. Kommer in imorgon och då blir det nog mer skriverier.

Som sagt har jag jobbat i kassan på ett lager nu hela helgen och jag storm trivs. Alla är super trevliga, bra betalt och detta är ett jobb för mig. Varför det?

- du träffar massa trevliga personer (o,00004) är inte så trevliga.
- du behöver bara sitta på en stol och ta betalat (energifyllda jag springer hellre runt, så är det ingen som ska betala så är jag ute och hjälper till att sätta saker rätt och annat annat lättjobb).
- Man får bra betalt utan en massa slit.
etc...

Ser ut som jag ska jobba där iaf ett halv år, så jag är nöjd! Så lägenhet here I come??? maybe. Just nu låter två veckor till gran canaria mer frästande (A).

Nu ska mamma jobba så nu får jag inte sitta kvar här längre. Men vi synes imorogn!

HUG

Torsdag..?

Kunde inte somna igår så fick sova länge idag. Ska ner till ungdomsmottagningen senare på ett info möte om P-piller, fast jag redan vet allt. Men ska tvunget behöva gå dit. Sen ska jag pysa in till stan och shoppa åt min stiliga prins, eller hjälpa han som får betala sitt grejs. Förhoppningsvis så är han så snäll att han låter mig iaf gå inom gina "inte för där finns något". Sen måste jag köpa smink, vill ju inte se ut som en sula denna helgen, men som det ser ut nu blir det nog det ändå.

Sen imorgon ska jag kanske jobba, vet inte än. Får reda på det senare idag, så vi får väl se. Ska jag jobba så blir det tidigt och om inte så blir det ytterligare en slappe-dag. Känner stress inför imorgon (om det nu blir jobb). Ska jobba till fem, är hemma halv sex. Sen kommer alla hit klockan sex, jag får pani.i.i.i.i.i.i.i.i.k ? Men det löser väl sig nock.

Men nu känner jag att jag har muchoo to do så får dra mig härifrån nu så man hinner med allt.

Men vi höres senare, HUG

Magont? :(

Jag har haft problem med detta nu i flera månader. Får ont i magen och det känns som den snart håller på att explodera. Det hade varit mycket bättre om man kunnat fisa ut all skit. Men nu sitter det precis mellan brösten, gaaaah!

Tror det är gluten mög skit allergi. Måste verkligen boka till hos doktorn nu i dagarna så jag slipper smärtan, tänk så mkt mer positiv man varit om man slapp ha ont och gnälla hela dagarna. Usch nää vad jag ska klaga hela daganra. Men bättre jag skriver av mig än bära på möget, skönt! Nu ska jag gå upp och kolla ex antal avsnitt av one tree hill, sen ska jag sova. Om jag nu kommer kunna sova, drukit 0,5 l teee och ätit chopklad. Men jag hoppas jag lyckas till slut, har blivit bättre på senare tid.

Imorgon ska jag även ta tag i det med kirupraktorn, måste boka en tid. Kosta vad det vill, men måste få bort ryggsmärtan och nacksmärtan. Men nog om det.

Imorgon ska ta det lugnt, vilket jag måste göra ibland. STRESS STRESS STRESS är det som vanligtviss fyller min vardag, känner även av det nu när jag skriver, fy mig!

Annars ska jag va med Eddie och hjälpa han hitta kläder. Fast vet inte hur jag ska hinna allt, för kom nyss på att jag ska vara på ungdomsmottagningen klockan halv 4 och har ingen aning om hur långt det skitet ska ta.... Men hope det går snabbt. Sen en hel dag med bara killkläder, buhu =/ fast ifs blir det billigare när det bara skla kollas till honom.

På kvällen kommer Pernilla hit och ser Mammas pojkar med mig, vet inte om eddie är så intresserad men då får väl han hitta på något annat.

Men nu ska jag pysa, seee you toomorrow!

Kan man bli beroende av...

att bada? För annars är jag outsider tydligen. Jag vill bada varje dag, älskar det. Jag sätter på högsta värmen vilket jag ibland frågar mig själv om det är hälsosamt. Men det är skönt när det bränner i kroppen och det känns som allt skit åker ut från kroppen. Fast jag kanske ger mig själv brännskador, who knows?

Nu ska jag alldeles strax in och bada, wiehoo! Ska bannemej ligga där en hel timme och bara ta det lugnt.

Men nu ska jag först ringa pernilla och se om det blir någon stan, om inte ska jag vänta tills senare med mitt efterlängtade bad <3

Något i den här stilen ska jag köra med när jag ska skaffa mitt eget badkar, skiter i hur resten av huset ser ut, bara jag får ett stort mysigt badkar!

Hudfärg?



Jag har väldigt ljus hudfärg och speciellt nu inför vintertid. Har funderat på att ta brun utan sol, men samtidigt så vill jag ändå vara naturellllaa. Men problemet är att när man väl ska in på kicks och köpa en bra fundation, tror ni det finns i min hudfärg då? NEJ!?? Då slutar färgen på 205 och jag har 201 typ. Så idag får man väl se om man kan finna sig ett nytt märke som tänker på oss ljusa här i världen också!

Sen har jag blivit sugen på att ha ögonskugga på fredag. Men jag brukar inte använda det, så suger nog på att göra det med. Det ända jag kan är att smeta brunkräm, ta på maskara och lägga på ett ojämt lager kajal. Jo glömde läppbalsam som ser ut som slem.

Funderar på att gå typ en smink kurs. Så kan man lära sig lägga ögonskugga, vilka färger som passar mig, pudder som får en att se neutrall ut och läppstift/glans som är mer osynligt.

Men är man söker på kurs så kostar det typ flera tusen och det vill inte jag lägga pengarna på. Då kan man lika bra smyga in på make up store och försöka norpa åt sig tipps från dem som jobbar där.

Men nu ska jag hämta posten och se om jag fått något intressant brev!

HUG

Blir så trött..

skulle blogga igår men det fungerade inte att komma in på bloggen, den laddade i slooomotion och sen när den laddat klart då stod det typ error, SUPER! noot.

Hade väl inget viktigt att skriva om¨, så det gjorde inget.

Dagarna går så extremt söligt så jag håller på att bli knäpp... kan det inte bli fredag snart? Nej först ska hela dagen idag gå, drygt! Sen en hel torsdag... Fast fredagen kommer gå sjukt snabbt. Min första riktiga dag på jobbet, då jag ska stå i kassan. Träffade alla igår på jobbet och jag trivs, super snälla!

Fast blev ju inte lika glad när dem stod och berättade hur jag skulle göra ifall det kom in någon som skulle ha pengarna från kassan, WIIIE :S:S PANIK? Fast får hoppas det inte gör det, fast förvånnar mig inte. Händer så mycket skit i dagens samhälle så man slutar förvånnas.

Tråkigt nog..


Fräknar? no way!

Det är så gulligt, söt blablabla. Jo visst tycker jag det är jätte sött på alla förutom mig själv. Hade inte brytt mig om dem hade hållt sig till näsan men dem vill ju gärna föröka sig och det gillar jag inte. Så därför jag för det mesta använder 20 lager brunkräm när jag väl ska ut och ser ut som en 12åring som nyss börjat sminka sig. Men nu är jag så himla trött på den dumma krämen.

Så ska försöka med något nytt. Ska ta brun utan sol all over me och sen ska jag se om det räcker med ett mellan pudderm, hope so. Ni får väl se resultatet på fredag hehe.

Ett tipps till er som inte vill att era fräknar ska föröka sig och lugna sig är:

- Använd hög solskyddsfaktor på sommaren, helst minst 20.

Anledning: När man är fräknig och har för låg solskyddsfaktor så bränner man huden och det är då lätt att fräknarna sprider sig ännu mer. Man solar sönder huden och det visar sig med åren. Visst man vill vara brun men det är då bättre med lite gnutta brun utan sol!

- SOLA INTE SOLARIUM!

Anledning: Från egna erfarenheter så säger jag, SLUTA! Jag har alltid haft fräknar och under vintertiden så försvinner dem nästan. Tills jag började sola solarium och dem bev betydligt synligre och förökade sig. Jag ångrarmig idag att jag solade solarium, det har förstört min hud totalt och nu måste jag använda betydligt mer smink än jag gjorde innan jag solat solarium för att täcka mina fräknar. Solarium är inte bra för alla. Min kompis Pernilla kan sola varje dag, men hennes hud är som sten. Den får en fin färg och hon blir väldigt mörk och sällan röd. Så om man inte har en känslig/fräknig hud så tål huden mer.

-  Acceptera ditt utseende.

Anledning: Är man fräknig så är man, bara att acceptera. Jag har haft sån ångest för mina fräknar men nu har jag lärt mig accetera dem mer och mer. Till och med ibland så kan jag tycka om att dem finns där. Men innan kunde jag inte lämna huset utan 20 lager brunkräm. Jobbigast var det på sommaren och idrotten då mn bev varm och mn kände hur krämen ran och blev fläckig i ansiktet, NAJS! Nu kan jag vissa mig utan smink, gå ut utan smink, träna utan smink. Jag har fortfarande lite problem med vissa personer, men snart är nog det problemet löst också.

Lär dig acceptera hur du ser ut!




David Guetta @ fredag!

På fredag ska jag till slagthuset med alla girls and boys! Ska bli sjukt najs och längtar redan. Det blir såklart förfest och den äger rum här hemma. Biljetterna är fixade och allt är klart för fredag.

Det ända som är kvar är outfiten, hmm vad ska jag välja?

Förslag nr 1:

Förslag nr 2:

Dem grå legginsen är på en kille, men det fanns inga på googel i tjejmodel så wef!

Efter att ha bläddrat igenom 48 sidor med bara leggins, blev jag rätt sugen på guld eller silver :O Fast jag vet en person som inte hade gillat det, my pojkvän haha. Men vi får väl se ;)


Förslag nr 3:

(fast klänningen är utan band och har svarta paljetter på brösten)

Har fler förslag men tar ju evigheter om man ska söka på google, så detta får räcka.

Så får väl se vad vänner, familj och killen säger.

Är typ aldrg ute och fixar mig nästan aldrig så när man nu väl ska ut så ska jag lägga extra tid, YES!


Veckans händelser:


- till jobbet och lära mig everything.

- till stan med Pernilla.

- till stan med pojkvännen.

- blogga.

- möte med mamma etc. (hemligt).

- ungdomsmottagningen (möte om Ppiller, känner mig som 15 år).

- se mammas pojkar (spela in).

- kolla one tree hill.

- fira mammas födelsedag.

- DAVID GUETTA @ SLAGTHUSET, wiiiiehoooo ! <3

- träna.

etc.


Hittat ett nytt jobb!

Jag behöver pengar och ett jobb för att:

- spara till en bra lägenhet i malmö/limhamn/ön?
- mina päron ska slippa betala massa grönsaker/fisk och mjölk åt mig.
- vill bli självständig och ta hand om mig själv.
- köpa mer kläder.
- slippa oroa mig för pengarna inte ska räcka.

gaaahhh som jag längtar. Köpt lägenhet och ska inreda den precis som jag vill, slippa bo i ett stökigt hus, visa precis vem jag är, inreda, <333

Ska stå i kassan , yeees! Äntligen slipper jag packa massa skit lådor och slita som ett djur. Men får se hur länge detta varar, vad som helst kan hända. Ska di nu i veckan och lära mig allt, sen ska jag jobba hela helgen denna och nästa vecka. Sen efter det 5 dagar i veckan :):) najs!

Det ända som är lite "problem" är att tiderna är från 10-20 fun =/ hela dagen gone. Men det struntar jag i! Jag har iaf turen att vara md och bestämma vilka tider som passar mig bäst så jag är nöjd.


En slags fobi?

För någon dag sedan köpte jag ett par skit snygga skor. Jag har tänkt köpa dem innan men då var priset betydligt mer, så nu var det rea och såklart man slår till! Men problemet var det att dem inte hade något nytt par kvar, så jag fick alltså ta den skon som alla prövat i affären.

Så kommer jag hem och testar skorna och då är den "prövade" såklart lite större och inte lika fast som den nya. Sånt här går jag sedan och tänker på exakt hela tiden och får spel. Sen att precis alla prövat den, så idag åkte jag till stan och HOPPADES på att finna ett nytt par i en annan butik.

Tackar gör jag mobilia, där jag fann dem! <3 Så nu har jag ett helt nytt par och jag är nöjd! GREAT (Y)

Såhär ser skorna ut:


Nu är jag förhoppningsvis tillbaka.

Det var ett bra tag sen och vad som hänt är historia, nu ser vi framåt!!


I'll be back soon...

några saker som måste fixas först. Men jag kommer tillbaka inom kort!

LOVE


RSS 2.0