had a bad day

ingen lust alls att skriva, har en dålig dag. Så bättre vi hörs imorgon istället! HUG

Solen skiner på mig...

ELLER INTE!!? Saknar dig redan, kan inte vänta tills nästa sommar, för långt tid utan dig :( älskar solen!


Me and my muuuum !

nu ska jag stänga av datorn och byta om. Sen ska jag ock mamma till malmö till ett möte *hemligt hemligt* nej det handlar bara om att bli cochad vilket jag behöver. Så blir inget mer bloggandes idag. Ja jag vet att jag är boring för tillfället, men har inga ideer alls, tråkigt nog.

Men vi synes imorgon, men förhoppningsvis bättre inlägg! HUUUG

Poledancing?

Mjo det hade nog varit något för mig?? Hade nog inte kommit hem levande efter en lektion, men kul att kunna om man går en dag på stan och ser en lyckstolpe, yeeeeh ! hahaha


Något jag adrig smakat?

Men skulle gärna velat, hmmmm... :(:(


Tja good fölks!

Gick upp vid 9 och gick ut och powerwalkade, väldigt najs! Gjorde en dålig sak igår, sträckte naken??? Så nu kan jag knappt vrida på mitt huvud och det ser helt sjukt ut. Men är man en klump så är man? JUPP. Idag blir det också en lugn dag.

Ska iväg till mat "klubben" senare ikväll. Får väl se om det har hänt någonting och min kropp böjar gå mo ett bra resultat. Det får ni antingen höra om ikväll eller imorgon bitti. Så det är väl vad som händer idag.

Imorgon ska jag på massage hos my friend linda, ska bli riktigt najs! Har sett fram emot det nu i månader, pecis vad jag behöver. Blir även en ansiktsbehandling. Som också behövs för tillfället. Förra veckan blev det ju en hel del choklad för mycket. Så nu sitter man här med finnar som jag avskyr! Men dem är väl borta tills nästa vecka. 

HUUUUG 


Idol med två snyggingar

nu är det en timme kvar tills det börjar och då kommr även Buffy och Lindis hit, ska bli mys! :) Men nu ska jag pysa ut en sväng med hundarna.

See yaa later, HUG

var har det varit?


6mån sen är jag friiiiii!

Finns inget som beskriver min längtan efter att nå mina mål, må bra och be happpy. Så jag har tänkt att satsa och om 6mån ska allt vara så bra det bara går, denna gången tänker jag inte ge upp!

My way to a better life! <33333

Miley and Mandy.

Man kan inget annat än gilla dessa tjejer. Deras härliga glada videos som får en att skratta och är så söta.

Sen hade jag gjort vad som för att ha denna garderob:

It's like a tank top, hahaha!

Hejsan my friends!

Vakade vid halv 6 inatt och mådde sjukt illa. Så ligger man där och försöker sova och sväljer massa saliv och så mår man ännu mer illa. Vill inte spy så vad gör man. Men efter många om och men så lyckades jag somna, skööönt. Sen vaknade jag runt 10 och gick ut och powerwalkade. Ska verkligen bruka allvar nu så är på gång. Får se på onsdag kväll hur det gått denna veckan, hope's good. För annars faller jag tillbaka igen, buhu! :/

Annars ska jag bara ta det lugnt idag. Ikväll kommer perilla och checkar idol med mig :D Sen får vi se vad som händer. Ska fundera ut n¨got att skriva om, brb

HUG


Godmorning !

Vaknade runt 7 för baby skulle ge sig iväg till skolan. Han är så mysig ibland, tog sig tid att lägga sig hos mig en stund och låg och krama och pussa mig precis innan han skulle gå. Så om du läser detta älskling, I LOVE IT!

Varför luktar min händer rååå kyckling? Sen jag åt just råå kyckling hemma hos edvin i sommras så har mina häner luktat få kyckling. Så fort jag tänker på det så mår jag så fruktansvärt illa, svin jobbigt =/

Mår lite bättre nu iaf, förutom att jag mår illa. Ska träffa Josefin sen, ska bli najs! Men nu ska jag leta upp nr till en kirupraktor för min jävla rygg och nacke tar kååål på mig!

HUG


Mitt senaste inlägg is gone!?

Mitt senaste inlägg blev tydligen inte publicerat så får väl skriva en gång till. Jag skrev att jag drog till edvin och skulle vara där och se när jag väl kommer hem. Tror jag var där i 2 timmar innan jag kände att nu vill jag hem. Mår så dåligt och har ingen aning alls om vad det är som spökar. Har ont i huvudeet, inte jätte ont men känner en spänning där inne. Sen har jag mer ont i magen och smärtan är jämn hela tiden och skit jobbig.

Så jag var tvungen att sticka hem. Har precis ätit med hade inte alls någon aptit, men man måste ju ha i sig näring så då har man inget val, ÄT! Nu sitter jag här och det känns som att febern börjar smyga sig fram igen. Ska gå upp och kolla en film. Sen ska jag och mamma också kolla film senare och se "piano man" tror jag den heter. En hemsk film som mamma måste se, så det blir väl det. Sen ska mamma även testa spikmattan vilket hon aldrig tidigare har gjort. Mamma är skit känslig så tror inte detta kommer gå speciellt bra.

Men blir inget mer bloggande för mig idag känner jag tyvärr. Är så sjukt trött i huvudet och känner att jag bara behöver ta det lugnt. Ska dra mig till sjukan på måndag och kolla vad problemet är och om jag inte får hjälp denna gången så kommer jag ställa till en sen. Kommer inte lämna sjukhuset förrän jag fått svar på tal. Vill inte ha det efter det blivit värre, bättre om man hinner stoppa skiten.

Men kommer in imorgon, så hörs vi då! Ha det bääst, HUG


I'm back!

Nu har jag varit på willys och handlat upp alla grönsaker. Ska snart fixa mig sen ska jag hem till edvin. Får se hur länge jag stannar därför känner mig inte alls bra as usual. Sitter här och äter yoggggii med chokoläääe, nuyttig variant.

Men får väl pysa nu!

HUG

Willys

nu ska jag sticka till willys med mamma och handla mat.

HUG

En låt jag glömde sist:

fattar inte hur jag kunde glömma denna sist. Hittade den för typ 2 mån sedan och jag blir så sjuk glad när jag hör den:

I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night! <333


Godmorgon.

Var hemma hos Josefin och firade hennes födelsedag. Det var mycket nice. Jag och Josse har hittat en ny låt och den dansade vi nog till 20 gånger hemma hos henne om och om igen. Här kommer den:

Början är bääst, den höde vi typ 20 gånger. Själv fann jag denna låten för ca. 2veckor sedan när min syrras killkompis satte på den. Kanske den nya svennebanan? yeyeye.

Efter vi varit hos Josse så stack vi till breeze, VILKET SKIT STÄLLE. Men bryr mig inte, har verkligen tröttnat på att gå ut. Det finns fan inget bra ställe när slagthuset lagt ner, jävla mööög! Åker hellre till spanien en VECKA bara och festar sen är jag nöjd ett år <333

Men det var iaf kul att träffa min räääka, GRATTIS <33333

Glömt att berätta...

Eftersom det inte passa som baby köpt till mig i födelsedagspresent så skulle han köpa något annat. Fyllde år den 29 maj men det har verkligen dragit ut på tiden. Inte han som glömt utan han ville att jag skulle följa med, sen har jag antingen inte hittat något eller inte pallat.

Men så var vi i stan häromdagen. Då jag fan my bigg love:



Har tänk köpa liknade skor tidigare. Men när jag väl byggt upp mod så var dem slut :( så denna gången blev det dem direkt.

Edvin, my baby <33333

Ren, len och mjuk som en bääbis.

Nu har jag badat och det var precis vad min kropp behövde. Nu är jag alldeles len och mjuk. Ska smörja in mig med bodylotion nu med så blir det som grädden på moset! ;D

Väntar på att mamma ska komma hem så vi kan sticka iväg och handla. Men nu ska jag fixa!

HUG

wake me up when september ends!

Vaknade av att syrran klampar in med sina två killkompisar. Sen gick det inte somna om. Nu ska dem tydligen laga pannkakor och följande diskution äger rum där nere:

Jenny: ska man inte ha socker i? :S
Kille 1 & 2: det tar man ju på när dem är färdiga jöööö.

Så¨det va det. Ska strax ner och bada, ska bli fett najs! Hundra dagar sen minst, har aldrig tid att lägga mig där. Men nu har jag all tid i världen.

Tänkte jag ska radera lite till innan jag pyser ner, HUG


Har sån huvudverk =/

Nu har jag suttit och raderat 950 låtar typ, är helt slut. Raderat säkert 300 bilder också och är fett uttråkad. Ska lägga mig och vila en stund nu. Men först ska jag ner och ta en alvedon. Ska ner och ta tempen också så jag inte sitter och har feber. Känner mig varm och hängig men men...

Så see you later !

STOR RENSNING!

Nu ska jag stor rensa min dator och då menar jag verkligen STOR RENSA. Så dem flesta bilderna ska bort, raderade 480 bilder igår. Nu har jag väl typ 1000 kvar. Får hoppas sen att min dator kommer igång lite och inte är lika seg som den är nu. Ska också radera all min musik vilket är ungefär 1000 låtar.

Skriver när datorn är tömd

Godmorgon

Gick upp tidigt imorse för ville inte missa kissie i vakna med th voice. Förstår inte hur man orkar spela någon annan och bli hatad som hon gör. Hade aldrig klarat av det, hade aldrig vågat gå ut haha. Men hon är starkare så vi är ju alla olika.

Vad händer annars idag? Känner mig krasslig som fan =/ febern har lagt sig men känns som den är påväg upp nu igen... Så tänkte gå ner och ta en alvedon och sen vila lite till så jag kan må lite bättre förhoppningsvis.


Sen ska jag ligga på spikmattan vilket jag aldrig vågade igår för jag hadefeber. Min kropp kokar när jag ligger där så var inte värt att testa. (koka menar jag då inte svettas utan att jag steks inifrån.

Annars ikväll ska jag hem till Josefin och fira hennes födelsedag. Ska äta mat några tjejer och ha det trevligt. Sen blir det utgång, fast får se om jag orkar det med tanke på att jag inte mår direkt bra alls =/

HUG

Godnatt!

Hoppas verkligen att min feber släpper snart OCH min huvudverk!! Men nu ska jag lägga mig på spikmattan och dricka en liter vatten och en alvedon.

Så ses vi imorgon , HUG


It's going down down down...

Haft en riktigt dålig kväll! Stigande feber, ont i huvudet, illamående och det är precis dem biverkningarna till "hjärnhinneinflamation" som det står i tidningen att man ska söka hjälp direkt för om man känner av dessa biverkningar. Så för att va på den säkra sidan pös jag till sjukhuset och där fick man svaret:

- är du så stel i nacken att du inte kan röra huvudet?
- nej?
- då är det inte hjärninflamation.
- okej.
- en sjuksköterska får undersöka mig.

Sen går jag ut i väntrummet. Men hon sa ju klart och tydligt att jag inte hade sjukdomen så jag pös hem. Sen varför jag har feber, ont i huvudet och illamående får jag väl skita i. Men är så jävla förbannad på sjukvården och deras extremt dåliga jävla skit. Man ska fan vara döende innan man får hjälp.

Seriöst ge mig en flygbiljett till bahamas så man kan fly från detta jävla land!

HATAR SVERIGE!!!!!

R.I.P Amanda Ohlsson <3



Det är så fruktansvärt hemskt att en flicka på bara 16 år som har hela livet framför sig ska behöva gå bort. Det hennes föräldrar, släkt och vänner får gå igenom är så fruktansvärt hemskt. Jag förstår verkligen inte varför en sådan söt, sprallig, glad och älskad tjej ska behöva gå bort. Hela vellinge har sörjt dem senaste dagarna och det bevisar ju bara hur älskad Amanda var <3

Tankar till Amanda, familj och vänner <3

VILA I FRID AMANDA <3


MUSIK <333



En låt som jag och Josefin hittade på spotify när vi tillbringa en helg hemma hos eric. Vi satt och lyssnade igenom massa låtar och så dök denna upp bland dem. Jag och Josefin blev direkt kära i denna låten <3 (3 mån sedan)


Var på fest hos edvins lagkompis Adam där denna spelades och mina öron ville bara höra den mer och mer. (2mån sedan)




Vaknade med the voice, den kanalen jag älskar som inte finns i skåne längre BUHU! En morgon så spelades denna och även denna är jag helt käääraaad iii <33


Fann denna låten för en månad sen och nu är det min absoluta favorit, är helt fast! Hittade den en kväll med datorn och jag älskar den <33333

My new life by lewin.

Så nu på tolv veckor ska jag nå min målvikt, må bra, bygga upp självförtroendet och bli den energiprick jag tidigare alltid var.

Ska skaffa mig ett jobb jag trivs med.

Sen finns det lite andra saker som jag ser framemot men det får ni inte reda på förräns senare ;)

TODAY
Inget jobbande idag, sov ända till klockan elva. Har verkligen kännt att jag behöver en hel dags avkoppling och det är precis vad jag ger mig själv nu. Så idag blir det en lugn dag. Tänkte dammsuga på mitt rum och städa lite. Sen gå en runda med hundarna och sen även en runda med mina stavar. Laga en god och nyttig maträtt till mig och mamma. Ringa min edvin och snacka om dagens händelser vilket för mig inte varit speciellt mycket. Men nu ska jag se gårdagens avsnitt av idol eller blir nog några inlägg till först.

HUG

Banta?

Något jag redan tagit upp 500 gånger. Jag vill inte banta och se ut som en vandrande pinne. Jag vill må bra och trivas med mig själv. Så ni kommer följa mig på bloggen mot ett mer hälsosamt liv. Jag kan inte säga att jag aldrig har bantat det är typ det ända jag gjort de senaste 6åren. Men nu har jag ett nytt mål, att trivas med mig själv. Det gör jag inte när valkarna hänger ut och mina lår får sår på insidan när jag går långt. Nu ska jag ner till en hälsosam vikt och ha ett BMI mellan 20-22.

Jag har börjat en kurs för ett hälsosammare liv på mammas andra jobb. Där man några stycken stötar varandra, äter så mycket man måste få i sig så kroppen orkar och mår bra. Äter nyttigt och dricker mycket vatten. Så när vi är klara ska jag nå mina mål!

Mina mått har mamma men skriver dem en annan dag:

Min vikt är: 67
Fettprocent: 29,7

Får se nästa onsdagkväll vad jag ligger på.

Ätit som en gris:
De senaste veckorna har jag ätit allt man inte ska äta.

Förra veckans intag:
Nuddlar med friterad kyckling, Fiskburgare meny + en extra pommes på MC, en stor milkshake, en gyrostallrik, en kebabtallrik, en hawaiipizza, 1500 gram marabou choklad (helt sinnes), 5 daimglassar, 14 vaniljhjärtan, 2 sockerbullar, en påse popcorn etc.

Är det konstigt att man haft sura uppstötningar? NEJ!


Nu är jag tillbaka, förhoppningsvis för gott!????

Det var ett bra tag sedan. Anledningen varför jag inte alls haft orken är fler än en. Men kan ju berätta the bigg things iaf. Jag har jobbat på ett företag där jag slitit som fan. Medans dem andra 3 anställda knappt gjorde ett piss fick jag slita som ett djur och packa över 400 apparater. Skicka över 60 packet och gån ut med soporna. Nu var jag inte tvungen att jobba såhär egentligen. Men såfort jag sttod och tod det lite lugnt var chefen där direkt, har du inget att göra?? blablabla. Jag hade verkligen en skit snäll chef, en helt underbar person. Som valde jobbet förre sitt liv och slet som en idiot på sitt företag. Tycker så fruktansvärt synd om honom.

Igår blev det "förmodligen" min sista dag på det företaget. När jag ville ha utskrivit mina lönelappar så blev min chef ledsen och jag kände verkligen en klump i magen. Jag har funnits där för honom nu ett bra tag och hjälpt han och fått saker gjorda. Nu vet han inte hur han ska hinna med allt. Nu menar jag inte att jag är ett underbarn, men det är svårt att hitta seriösa människor som är villiga att ge så jävla mycket på ett sånt skitigt jobb.

Jag hade kunnat jobba där hela mitt liv om jag velat. Men jag har verkligen mått så otroligt dåligt att jag inte klarar att jobba där längre. Min kropp klarar inte av att stressa som en idiot 8 timmar om dagen. Sen har jag alltid varit en person som vill att det ska vara lika för alla. Men det känns ju inte super bra när man springer omkring som en galning för sin chefs skull när dem andra slöar som sniglar.

Sen var det ju inte det ända problemet. Där jobbade en person som var en jävla argbigga. Hon kunde inte öppna till mig på mornarna och inte heller säga ett enkelt: HEJ?? Jag ville bara säga att hon var en elak människa men det går inte göra det på ett jobb. Jag sa iaf till chefen och han sa att jag inte skulle bry mig om henne och att hon är ett problem men han inte kan göra något åt det. Hon var verkligen ett problem runt 38 år och arg som *** varje dag.

Men jag trivdes annars med personalen men min kropp klarade inte av det. Jag har haft såna ryggsmärtor för allt tungt jag burit på. Jag är bara 20år och vill inte slita ut min kropp på ett företag som jag inte ens trvis på. Jag vill jobba med något som jag tycker är kul. Bokstavligt talat plockar jag hellre jordgubbar än detta. Men nu har jag iaf gett upp där, vill inte förstöra min rygg. Vill kunna gå när jag är 30. Nu behöver jag hitta självförtroende sen ska jag hitta ett jobb jag trivs med och som inte sliter ut min kropp.


Hejsan!

skulle bara skriva och säga att jag är tillbaka på min blogg på torsdag, då kör jag nya tag!

Ses vi då, HUG

RSS 2.0