Kärlek!



victoria var otroligt vacker och hennes klänning var så himla vacker. victoria har alltid varit min favorit i kungahuset, hon verkar vara den som har mest vett i huvudet. sen är hon helt klart vackrast, förstår inte mig på folk som tycker madeleine är snyggare, nej nej helt fel.

men jag tror iaf att victoria kommer bli en väldigt bra drottning i framtiden. sen passar ju hon och daniel väldigt bra ihop så är glad för deras skull. har tyckt detta bröllopet varit så sjukt överdrivetmen så fort man ser victorias glädje och deras romantiska kyssar så kan man inte låta bli att vika sig och säga: det var värt pengarna!

Mycket kärlek åt Victoria och Daniel i framtiden.

Kärlek!


Kärlek!


reskompis sökes!?

så himla skönt att ta första bästa plan till spanien och leva gott, MINST en vecka. får väl se hur det blir med det, för dit ska jag. Men alla kompisar har ju kille, inga pengar eller jobb KULLL? Pojkvännen jobbar han med och han vill ju inte ens åka. får väl lägga ut en annons på blocket och söka efter reskompis.

tack på förhand!

visa dagar är sämre än andra..

ibland ställer man sig frågan, vad ska jag göra med mitt liv? alla tankar flyger runt i huvudet och kan inte hitta ett bra svar. vill ha en dröm och mål här i livet, just nu ser det bara ut som en lång tunnel som aldrig tar slut.

bye bye

Everything, everyday, everywhere..


träning träning träning.

har fått en riktig kick nu med all träning. det jag ser mest framemot varje dag är träninngen, så himla kul! Fast kör ju mer varierat nu som bla. bodyattack, bodycombat, core, yoga, gym, indoorwalking och powerwalking och det är råååå kul!

Så som jag sagt innan så blir det mätning en gång i veckan och jag har redan tjuvtittat och sett att det går åt helt rätt håll. Så ska fortsätta pumpa och hoppas att min ämnesomsätning sätter fart.

Så vi får väl se hur det ser ut om en månad. Mitt mål är att få bra kondition, må bra, vara lycklig, äta bra mat, unna mig när jag känner för det oh såklart få bort lite onödigt fett.

Känner mig taggad för bodyattacken ikväll, yeeeh!



jag <3 solen

man blir så himla glad när det är sånt här väder, hoppas verkligen det håller sig nu under hela sommaren. Solade både igår och idag, börjar lugnt så det inte slutar med bränd krääbbba.. Så stranden döjer nog någon vecka till.



no speak americano..


solen, sommaren var är du?

nu är det juni månad och ser fortfarande inte något riktigt sommarväder, så himla tråkig. Inte lönt att gå ut  och lägga sig för solen går i moln en gång i minuten och så slutar det med att man drar på sig en förkylning istället, nej tack!

Solen kom hit nu, vill ha riktig sommar!

börjar väl med det tråkiga direkt..

tänkte att jag för en gångs skull ska lägga upp ett rimligt mål. Så tänkte gå ner 8 kg på ca 11 veckor. Tänkte att när augusti är slut så ska jag nått mitt mål som är 58kg. Det är lagom för mig tycker jag. Ska inte köra någon slags diet. Bara hålla mig borta från alla sötsaker och sen una mig någon enstaka gång i veckan iställer för varje dag som nu. Sen ska jag träna varje dag och hålla igång så ska det nog lösa sig.

Just nu väger jag: 66kg. Kommer uppdatera vikten en gång i veckan hade jag tänkt. Så får vi se hur det går. Så nästa gång är nästa vecka på måndag då. Sen går det ju snabbast  i början så förmodligen kommer det vara som mest i början. Så får väl hoppas att jag nått 65 till nästa vecka.

Lycka till Jessica, tack  tack...8-)


Nu börjar jag om från början...

känner att det är dags att lägga det gamla bakom sig och börja om på en ny kula. Så det är precis vad jag tänker göra nu. Sen kommer jag inte skrva blogg varje dag, det är alldeles för drygt för min del. Men några inlägg  per vecka ska jag nog orka med. Kommer fortfarande handla om mitt liv, vad som händer,resor, shopping och bantning tills jag når mina mål. Själv är jag fruktansvärt trött på det sista ämnet men känner att jag blliir mer motiverad att göra det när jag måste lägga upp resultaten på bloggen. Då kan man ju inte direkt misslyckaas.

Men nu startar de nya!

.

.


























































.


RSS 2.0