Känns som det är något fel på min hjärna...

känns som min hjärna är uppsväld. Helt spänd i huvudet och de känn jätte konstigt, yr är jag också. Har aldrig kännt såhär, sjuk är jag iaf!

Gjorde nyss ett hobby-test:



Du blev Konstnärliga Sara


Profil:
Du intresserar dig för allt som har med kreativt skapande att göra. Du är konstnärligt lagd och älskar att skapa allt från grunden. Din påhittighet finner inga gränser och du tar dig mer än gärna an alla konstnärliga utmaningar.

Dina kursområden:

» Konst och målning 
» Hantverk 
» Foto och film  
» Skrivarkurser 


säg inte jag börjar bli sjuk...

känner mig krasslig. hade varit sjukt nice med en påse munkar och lite filmmys nu. men orkar inte köra in till kaoset i stan för en påse munkar, så de sket sig. tänker inte heller sitta hemma så ska sticka till gymmet och köra dubbla pass (får se om jag pallar) ett pass blir det iaf! Men nu ska jag byta om så jag är redo för bodyattacken!

ohhh... ta mig till djungeln!


hallå där

här sitter jag, en solig dag som denna. har totalt 4 arbetstimmar kvar idag och det går lika segt som sniglarna i skogen eller ja buffy på att svara på msn. Min syster ligger just nu på en solstol vid poolen på sitt hotell i turkiet och glassar och om två dygn gör buffy detsamma :/ skit också! ta mig till solen tack...

eller jo vi har sol här men inga stränder och ja... det är inte samma sak helt enkelt. Igår var det min absoluta otursdag, trodde det skulle varit i fredes men nej, det blev igår.

Jag skulle stänga klockan 6 men kunderna vägrade lämna lokalen. Det ösregnade ute och jag fick sätta på mig ett *** regnställ och flytta skyltar och trampa runt i en halv meter höga vatten SJÖAR. Sen ville det inte sluta heller så jag fick packa in min dator i 5 lager kläder "regnställ" och sen fick jag bära den under armen hem så hela naken gick i sönder. Sen ska jag tvunget flytta all min pakning från ett ställe till ett annat och får gå 2 omgångar! stressad som fan för jag måste hinna inom åhlens i sista sekunden. Bära sakerna tog 40min, sen var jag både blöt utanpå och innanpå regnställen (svett) så fick ju duscha mitt i allt. Jag han precis ner på åhlens och då ska det tvunget stå en före mig som segar och jag har en viktig grej jag ska hinna till på 5min. Så när jag äntligen kommer fram och ska betala så har jag för lite pengar, SKIT! sen ska jag gå hem så kommer en bil som kör i en vattensjö och det kommer en surfingvåg rätt över mig!!! Så ni kan ju fråga mig hur glad jag var när edvin ringde strax efter denna stunden? eller han ringde innan jag fick vågen över mig.


Så idag har jag ont i ryggen, naken, axlarna YEHHOOO! En massage hade inte varit fel, knåda ut alla knutor och avkoppling. Får väl unna mig en FET sån när jag kommer hem, edvin är ju värdelös (förlåt älskling men du orkar ju inte ens i 1min).

Detta inlägget fick tiden att gå en sväng så nu är det totalt 3timmar och 30min tills jag slutar, YEEES!


Edvin Svensson

Jag älskar dig hjärtat! <3

Nästa youtube stjärna? Lindsey Lee?

Jag är helt såld! Så sjukt bra röst och jag har ryssningar över hela kroppen. Ska verkligen hålla tummarna och hoppas att hon kommer upp till "justin bieber" nivå när det gäller hans framgång.

Älskar hennes röst, var kan man köpa en sån? vill ha!!!
(sen måste jag ju också säga att hon ser sjukt bra ut. Både röst och utseende? FUSK!

Lindsey Lee, lyssna och njut!


Hejsan

Nej som ni kanske märkt har jag inte bloggat nu på ja snart en vecka. Är ju som sagt inte hemma för tillfället och här har jag rätt fullt upp och sen är jag slutkörd så jag har ingen ork att skriva. Fast nu är det bara med idag, 4 dagar kvar tills jag kommer hem, längtar! Ska bli så skönt att komma hem till nära och kära och sova i sin egen säng. Här är sjukt ensamt och inte speciellt kul att sova i en stor lägenhet helt själv, ikke sa nikke.

Men jag får hålla ut några dagar till och sen ska jag hem wihoo. Sen blir det inge mer västervik och jag tror jag blir hemma föralltid. Borta bra men hemma helt klart bäst! Saknar min familj, vänner, djuren och min babybooo :( usch ja, tänk positivt! När jag kommer hem har jag bestämmt mig för att jag ska träna BIG TIME! Är taggad till hundra och känner att nu *****! Baby är också taggad verkar det som och mamma vill ha hjälp att komma igång så nu kör hela familjen, full rulle!

Har skött mig så sjukt bra nu iaf denna vecka nu när jag varit här. Nyttig nyttigt nyttigt, joggat, powerwalkat och haft mig. Känner mig så mycket piggare och gladare! Får väl försöka hålla detta nu och kämpa vidare.

Saknar och älskar er! <3

huvudstaden.

om exakt 7 timmar bär det av mot stockholm, efter det till västervik en och en halv vecka. men datorn hänger med! men nu måste jag packa vidare, sen kommer baby när som. så underbar och kommer hit bara för att han ska säga hejdå innan jag åker, jag älskar dig edvin!


300 spänn rätt åt skogen!

- satt och googlade och hittade massa information. Så nu blir det inga lipps, aldrig i mitt liv jag vill få masa klumpar etc. Så nu är tiden avbokad och 300 spänn är bort blåsta, jävla klinik!

så blir tandblekning och shopping imorgon!

Bodycombat

det blev ett bodycombat pass idag, konstigt nog orkade jag knappt. Hade absolut ingen energi och ville bara passet skulle ta slut. nu ska jag packa färdigt för klockan fyra inatt åker jag till stockholm. nu behöver jag en fet dusch och hårinpackning. I'll be right back!


blev inge mobilia.

tänker inte köra in till mobilia bara för att jag behöver mineralpuder, NO WAY! Förstår faktiskt inte varför det inte säljs smink i vellinge? så för er storsäljare där ute, vill ni tjäna pengar så sälj smink i vellinge!

nu ska jag iaf sticka ner till willys och handla käk. ska CYKLA ner och handla käk.


ciao!

nu ska jag sticka en snabbis till stan igen. måste handla lite mineralpuder och sen lite ansiktskrämer. sen är det hem och äta maud och efter det träna och BURNA allt fett! YEEEH


detta dunkar i mina högtalare just nu:



musik gör mig crazy. hade det funnits en dold kamera i mitt hus just nu så hade ni blivit roade kan jag lova!

DANCE DANCE I LOVE TO DANCE! <3<3<3

vad ska man bli i framtiden?

satt precis och tänkte på det. vilket jag gjort väldigt mycket den senaste tiden, är sjukt sugen på att sätta igång med någonting. Mitt i allt tänkande så dök där upp en liten länk "vilket yrke passar dig?". Så varför inte testa och se vad dem tycker genom att svara på en massa frågor så blev resultatet en chock:



Du Blev: Ekonomiska Eva:
Har du hittat till denna grupp är du troligtvis en person som gillar högt tempo, ekonomiska eller administrativa arbetsuppgifter och den dagliga kontakten med kunder. Viktiga egenskaper du måste besitta är förmågan att ge bra service samt kunskapen om att förmedla information på bästa sätt. Att ha kontakt med kunder, offentliga myndigheter, medarbetare inom den egna organisationen samt andra företag och kanske till och med allmänheten ingår i dina arbetsuppgifter. Du är serviceminded och brinner för organisationsfrågor, är lösningsfokuserad, samt gillar att strukturera och skapa ordning. Kanske drömmer du om att starta eget?

Nedan följer ett urval av yrken och utbildningar som kan passa dig!

Har aldrig tänkt ens tanken att jobba med ekonomi, men nu när jag tänker efter låter det bra! Jag gillar att bestämma och planera etc, kanske är det något för mig?


nu måste jag börja packa känner jag.

buffy liten om du läser detta så ska jag bara säga att jag hoppas du vill träna med mig idag, sen träffar jag inte dig på 1mån!!! Vågar inte ringa för jag vet att du jobbar, men ringer dig klockan 4!


TAGGAD!

är så sjukt tränings sugen så det kliar i hela kroppen. blir väl bodyattack OCH core sen fast de är ju inte förrän om 5 timmar. Får väl se till att packa lite nu innan så jag slipper göra det sen.

Imorgon bär det av till stockholm och det ska bli najs. Få en överläpp och bleka tänderna, sen får vi se om man hinner med lite shopping. Ska iaf leta upp gymgrossisten för i malmö hade dem slut på mina tabletter, CRAP! Men älskling hittadë såklart till sig själv, typiskt...

Nu är det exakt en vecka tills syrran åker till Turkiet och en vecka och två dagar till Buffy åker dit i 3 veckor ;/ buhu! Vill också utomlands, glassa på stranden, ta en fruktig drink och äta god mat FUSK! Men får väl hoppas solen kommer steka nu när dem åker så jag kan skicka en bild när man ligger och glassar i trädgården istället "in my dream".


OC och lite onsdags mys...

är helt slut i hela kroppen, känns som jag gått 2 mil... Tänkte faktiskt ha en riktig mysdag idag och krypa ner i sängen och kolla lite OC avsnitt. Är så sjukt trött!



Mums, Adam Brody!


Beroende.

Jag hittar alltid nya saker om jag blir beroende av. Nu snackar vi mat då såklart, den dagen jag blir beroende av träning eller NYTTIG mat har jag nog trillat ner från ett berg eller något i den stilen...

Några saker som jag tidigare varit beroende av är: Daimglass, Vaniljhjärtan, Cockies, piggelin, negerbullar, ballerina etc...

Nu i sommar hittade jag mitt nya beroende object och det blev såklart MC Flurryn som bara kostade 10kr ett bra tag, blev MINST en sån om dagen vilket resulterade i viktuppgång. Men nu kostar inte den 10kr och jag har nu funnit mitt nya beroende, vanlig mjukglass med karamellströssel????



Men det sjuka är att det är bara gott tills strösslet är slut sen ger man bort den, tvingar ner resten eller slänger den åt fåglarna. Jag behöver gå på rehab, varför finns det AA och allt sådant. Jag är beroende av sötsaker, var finns dem rehaben?

Shontelle <3


Söndag

Så då var sommaren slut ser det ut som. Man får väl hoppas det håller iaf lite längre. Syrran ska till turkiet om 3 veckor och detsamma ska Buffy, FUSK! Själv ska man jobba jobba jobba och ja det är så det ser ut just nu.

Fast lite kul grejer ska jag också hinna med innan augustis slut.


Jag älskar dig <3


happy happy me...








Far Away..


mitt liv är tråkigt.

har sjukt mkt hemlängtan. saknar min mamma, syster, pojkvän, kompisar, HUNDARNA och ja precis allt! Mitt liv är så himla tråkigt just nu. Jag vill att det ska hända någonting. Vill resa utomlands, vill flytta till min egen lya, vill börja skolan och utbilda mig till något jag vill bli, vill vill vill allt just nu...

Så ska sakta men säkert hitta något jag vill plugga vidare till!

Saknar ett liv, ringer snart polia...

RSS 2.0