lägenheten i västervik

såhär ser det ut där jag bor just nu:







Gillar verkligen lägenhete, hade den legat i malmö hade den varit perfekt!

nu stressar pappa

nu ska vi ut och äta och pappa har nyss fixat sig. han var lite modell innan och ställde upp på lite bilder. så nu ska jag göra mig iordning.

Ha en nice kväll!

gurkan ville ha utsikt


Jag lider av beslutsångest..

Såfort jag hittar ett plagg som jag är tveksam på om jag kommer använda eller om det är för dyrt så köper jag inte det. Sen om jag fortsätter tänka på plagget så köper jag det senare. Men problemet när man gör så är ju att dem flesta gånger är de självklart slut i min storlek.

Senast de hände  var igår/idag. Jag har kollat på ett par skor från din sko när jag var där med mamma. sen har jag tänkt på dem och kommit fram till att jag behöver ett par nya festskor och jag kommer använda dem. Men så gick jag tillbaka och skulle köpa dem, så var dem inte på rean och alla andra var det. Då tänker jag:- dem kommer snart läggas ut på rean så lika bra att vänta. Vad händer? Jo självklart läggs dem ut på rean dagen efter jag varit där och när jag kommer dit 3 dagar senare (alltså igår) så finns där bara storlek 40kvar.

Så efter jag besökt 10 olika din sko butiker ger jag nu upp, men skorna kommer finnas kvar i mitt huvud ett bra tag till. jäkla beslutsångest!

Här har Tyra på sig skorna:


Jag lever!

jag har äntligen kommit fram. eller rättare sagt kom jag fram strax efter inlägget igår. Men då var pappa så hungrig så det blev direkt till resturangen. sen så blev det väääldigt god mat, är inte så glad för kött men detta var fantastiskt! sen dirre när vi kom hem så deckade pappa och jag städade och sen blev det snark för min del med.

Just nu står jag och jobbar och har 4 timmar kvar av min arbetsdag. sen ska jag ge mig ut och jogga och efter det ut och äta med min kära fader.

Men får väl jobba vidare nu, ciao!

nu sitter jag på tåget mot västervik..

vilket klydd det har varit hela resan hittils. Först var tåget en kvart försenat, sen var det tekniskaproblem och dem var tvungna att köra 40km/h saktare än vad de annars får köra. vilket resulterar i att minuterna blir bara fler och fler på förseningen. Mitt andra tåg skulle gå 25min efter jag hoppat av det första, då dem sa att vi bara var 10min försenade. Sen när vi väl var framme och det var dags för byte av tåg, då var klockan 19.17 och mitt andra tåg gick 19.18. Självklart var det tvunget att stå på helt andra sidan stationen, så det innebar först 30 trappsteg ner och sen 30trappsteg upp. min väska som väger 30kg och jag höll på att trilla hela tiden. Ingen gentleman fanns i närheten iheller...

Så jag skriver senare när mitt humör blir bättre... om jag lever vill säga... x2000 går rätt snabbt, men detta tåget är fan hemskt!:O känns som vi ska spåra ut snart, hörs sen!

Mamma jag är räddd!

x2000 vs öresundståg.

tänk om 6 timmar sitter jag på ett x2000 med handsvett och löökringar. Jag är inte den som är rädd för karuseller eller annat skoj, älskar den pirrande känslan i magen. Men när jag sitter där vet jag att det finns bara ett spår att följa och efter min är turen slut. Nu ska jag åka x2000 i en sjuk hastighet som åker på ett spår som delar sig etc. Som inte varar i ynka min utan hela timmar.

Läskiga är att när jag åker vill jag se framåt var tåget kör men det går ju inte, så där ska man sitta och inte se alls vad som är framför tåget. Nej nu måste jag sluta, skrämmer upp mig själv.

Så pappa om du läser detta, tänk vad in dotter gör för din skull!!! Men nu måste jag packa och byta om!



PS. Mamma kunde inte hålla sig för skratt när jag berättade att jag tyckte öresundstågen går för snabbt... hur ska detta gå :(

vilken delicato boll?


Jag väljer ju utan tvekan den sista med cocos. Tycker delicatos pärlboll smakar smör och då blir den ett stort nej. Syrran däremot väljer den första, hoppas hon inte hinner hem innan jag åker. Var tvungen att jämföra och hennes boll är där med gone.

Men måste tillägga att om man gör hemmalagade (vilket är absolut godast) så är pärlsocker helt klart ett måste!

Nokia Booklet 3G

Nu sitter jag här och installerar mammas nya minidator som hon så snällt lånat ut till mig nu när jag ska till västervik. Är ju helt ensam där om dagarna så för att få lite roligare så fick jag nu låna hennes splitter nya Nokia Booklet 3G, NAJS! Liten och smidig med trådlöst bredband. Så nu har jag något att göra om kvällarna och dagarna. Så kanske jag slipper ångesten och tröstätandet och kan sitta och datanörda mig istället.

Fast får först se så jag kan installera allt och att allt går bra. Onödigt att konka med på den lilla knatten annars. Oh helt sjukt så mkt mer jag ser framemot resan nu. Fast sen håller ju pappa och hans vän mig sällskap till söndag, så lite skönt är väl det.

Men nu ska jag fortsätta!

Västervik

Imorgon bär det av mot västervik igen. Tåget går klockan 16.00 och visst klart att det ska vara ett x2000 soch jag som tycker öresundstågen går för snabbt. Kommer väl hoppa av i lund och gå till nässjö :/ craaaaap!

Men imorgon ska jag iaf först till stan med buffy och shoppa lite, för längesen vi sågs nu :( <333

Två av dem bästa personerna i mitt liv! <3 älskar er


Med detta säger jag godnatt och sen förhoppningsvis blir det väl något inlägg imorgon, CIAO!

Shoppingsugen till MAX!

jag vill shoppa upp alla mina pengar och handla massa kläder och skor så jag kan bada i allt sen när jag kommit hem från stan. Men ångesten vill jag inte ha så ja avstår. Men imorgon ska jag shoppa loss med Buffy och vi ska shoppa shoppa shoppa, inte för alla slantar men en del.

Vill köpa skor hela tiden som jag aldrig anvönder, vad är det med oss tjejer och skor?

Bodybuilder.

Nu har jag suttit och funderat en stund. Försökt hitta mitt nya kall,... Jag tror fan jag ska blibodybuilder, tänk om jag kunde få in träningen i huvudet varje gång jag tänkte på mat, då hade jag varit bodybuilder 2011. Nej men ska fan börja äta nyttigt, allvar nu! Nästa  sommar ska jag ha en tvättbräda och röven ska sättas på plats!

Imorgon är det sista dagen jag ska kränga allt jag kommer åt. Sen är..... fan jag kom nyss på att min idee kommer inte fungera. Jag som höll på att skriva ett världspeppande inlägg slutar med att jag får upp malmöfestivalen i huvudet, munkar munkar. Vet att jag inte kommer klara den frästelsen... aja en dag i taget. Några veckor innan den skiten ska börja och får väl hålla mig dessa veckorna sen får vi se om jag hellre pressar i gymmet än äter flottiga munkar.

Resultatet kan jag redan lägga fram (SOMMAREN 2011):

Mat mat mat...

snart kan man kalla denna bloggen en mat/frästelse blogg. Men vafan är väl bara jag som sitter här och trånar. Vill denna dagen ska gå fort som f*nnn så det kan bli fredag och min krängedag. Jag ska äta allt i min väg och då menar jag allt. Så Buffy om du hinner läsa min blogg innan vår tripp till stan imorgon, så ska jag säga dig en sak: Det första stället vi ska besöka är MCdonalds och handla min MC Flurry och sen är det fritt fram för shopping!

Nej men allvarligt så jaa.. nog dags för en fet promenad innan jag snor grannens bil och handlar min MCF. Nej herre gud, dags att logga känner jag. Det kliar i kroppen och min post väntar i brevlådan, CIAO!


Beroende.

Just nu finns det inget jag är mer sugen på än en MC flurry, jag är helt beroende av den krämiga, kalla glassen fylld med 5kg av min absolut favvo choklad DAIM!

GE MIG EN MC FLURRY FÖR FAN!

Den såg inte alls så god ut som äkta vara så bara för att jag själv ska bli nöjd får ni en dregelbild här:


Varför jag längtar till malmöfestivalen?




Det är för maten jag längtar eller lika bra vi säger munkar & våfflor... Hade inte mf bara varit en vecka om året kan jag lova att jag varken haft pengar eller kroppen på min sida. Ibland ställer jag mig frågan till mig själv om jag verkligen är frisk. Är det normalt att säga till sina vänner "ska bara på toaletten" sen så sticker man bort till munkståndet och köper 10munkar som 1min senare är gone??? Det är precis det jag gör.

Medans alla står och dreglar över ola svensson eller danny etc så står jag och tänker på munkarna som jus precis i den sekunden blir tilllagade... jag är inte frisk! Så tack malmökommun eller vem som nu står för festivalen att den bara är en gång om året, TACK!

Föresten, tro inte ni kan se mig stå och kränga mitt på stortrget, nenene... Jag gömmer mig i något litet krypin och kränger i min ensamhet, jupp jupp.Så ser ni något pucko som står ensam i ett hörn med en stor påse munkar och 1dl socker i nylet, YES thats me!

VI SES I MUNKSTÅNDET!


Linda Hallbergs smikblogg.

önskar jag var lika duktig som linda på allt det där med smink. Vill kunna sminka mig så perfekt, hy som en len bebis, ögonskugga och eyeliner som får ögonen att bli större och färgen att lyssa ännu mer.


ska skaffa kissie läppar, mums!


nej riktigt så stora vill jag inte ha. Men lite i överläppen skulle göra susen eftersom min överläpp dränks av min underläpp...

såhär rolig är jag, enligt baby...?


Skulle vilja smaka dem där macarons...


undrar om dem kommit till malmö än... annars får det väl bli när jag ska till stockholm om ca 2-3 veckor ;-)

Drömmarnas land..




ungefär sådär kommer det se ut om ca 2 timmar förhoppningsvis, i mina drömmars land; GODNATT!


Min underbara mamma


jag är rätt nöjd!

blev en och en halv timme i snabb takt, hel nöjd!




Lång powerwalking med mamma.



Nu ska jag ge mig ut och gå minst en timme, snabb takt. Måste få upp konditionen känner jag, skriver senare!

Mina framtida bilar:


Ferrari f430 spider


Lamborghini


Ford Mustang GT

Dricks vatten?

Skåne måste ha sveriges godaste vatten, är väldigt glad för att vi inte har samma vatten som Västervik. Deras vatten smakar med två olika beskrivningar:

- Tång och hav
- Disktrasa

Med de vill jag resultera i att om ni åker till Västervik, ta med flaskvatten!


Here we go again!

Nu är det dags att börja om igen och köra på stenhårt! Ska bli fast och slimad, yeeeh nu kör jag!



7kg ska försvinna, humöret ska upp på topp och benen ska kunna ta mig till malmö utan buss. Jag är taggad till hundra och hoppas inte myggen sabbar detta nu igen.

TEAM JACOB <3


Cristiano Ronaldo, grrrr...


<3


VÄSTERVIK <3











student 2010


Syrran behövde en hel del luft när hon skulle blåsa i sin visselpipa...haha
   LYCKA! <3
(lägg märke till killen i bakgrunden)


....


FOTOBLOGG!

snart ska denna bloggen bli en fotoblogg, orkar inte med denna dagboks grej längre. blir bilder istället!

Men när är en fråga som jag ej kan svara på, när jag hinner!

HUG

Västervik <3

jag bor i västervik på halvtid. Ska bo där nu varannan vecka fram till september och jag LOVE IT! Där är så himla fint med skärgård och man kan bada och paddla kanot i helt stilla vatten. Hade jag inte haft mitt liv här nere  hade jag utan tvekan flyttat dit. Kanske blir i framtiden.

Jag kom hem igår, ska vara hemma till söndag sen åker jag igen. Fast ska ut och campa med eddie och hans dad nu hela veckan typ. Ska bli skoj :)

Jag dör av värmeslag, man kan inte gå någonstans utan att man sväåttas. Ute är det 35 grader och inne lika varmt. Men jag klagr inte, för jag älskar solen och nu vill den steka mig så kan inte bli mer än över happy!

Inte lönt att fundera på utomlands resa, vi har ju fan thailand värme, hoppas det håller sig hela sommaren för jag strom trivs. Finns inget bättre än att svettas i solen hela dagen och äta gott.

Nu ska jag fylla på med vätska, men vi ses i dagaarna!

LOVE


RSS 2.0