Tyvärr så blir det nog bloggpaus igen....

Mår tyvärr inte alls bra. Jag måste ta tag i mitt liv känner jag och vill inte denna bloggen ska handla om massa gnäll. Som det står på bloggen "if your not happy do something" så det är just precis det jag ska göra nu. Jag måste lyckas nu, det är nu det gäller. Så det blir nog inget blogg, får se när jag känner för det, så fort jag är på bättringsväg. Jag är inte mig själv och om jag nu ska skriva om mig själv måste jag först hitta tillbaka till my life.

Från och med imorgon börjar mitt nya liv och så fort jag börjar få i ordning på mitt liv så lovar jag att skriva.

Ha det bra så länge! <3

Who am I? Were am I?


Nu ska jag pysa, så godnatt guys!

Ska umgås med mitt lilla blåbär nu, men vi synes kanske imorgon.

HUG

Denna låten har varit min favvo nu i snart en månad!

mee like:
 

I WANNE DANCE ALL NIGHT LONG!

Uppdatering: MY BODY!

Har verkligen  inte skött mig alls dem senaste dagarna, det är ju malmöfestival!!! Sen lagar edvins mamma svin goda kakor och glass så vad gör man? svar: jäääser!

Kommer inte ihåg vad jag vägde sist jag skrev, ska checka....

Sist vägde jag 65 och väger nu fortarande 65 så inga framsteg där, craaap. Men det kommer! Ska ge mig fan på det nu, men inte denna veckan, next! Nu är det malmöfestival då är det tilllåtet att frossa.

Så nu väger jag alltså 65

MITT MÅL ÄR ATT VÄGA HÄLSOSAMT, under 60!

HUG

Hejsan tisdag!

Jobbat hela dagen idag och nu sitter jag här vid datorn. Brevid mig ligger baby och sover som en bäver. Ska ut och gå en lång runda med hundarna om en  halv timme och sen ska man dra sig mot sängen. Blev inte mycket blogg idag heller, men det kommer mera i veckan såklart.

Imorgon ska jag till malmöfestivalen med anna och några som spelar i edvins lag. Vi ska se NRJ IN THE PARK, sen ska jag hem till baby och sleepa. För det är ju jobb på torsdag som vanligt igen, buhu :( fast pengar är bra att ha.

Stackars baby ska gå runt och städa i fem timmar och kan inte joina oss, :( <33

HUGHUG

I'm probably back!

Det har hänt så mycket den senaste tiden och har inte haft möjlighet att komma in och skriva. Men nu så har jag nog tid, iaf en stund om dagen hoppas jag.

Vad som händer i mitt liv just nu? Jag jobbar 8 timmar/dag. Ledig på helgerna förstås men då spelar oftast edvin match och så blir det ju det såklart. Sen nu är det malmöfestival och då blir det en del där med.

Så nu måste jag alldeles strax dra för ska upp tidigt och måste sova mina 8 timmar vilket jag gör varje dag.

Det blir såklart mer tid imorgon, inte lika mycket idag. Varit på burlöv center med mamma hela dagen så är helt slut.

Detta blev väl igen direkt b början, så säger väl att det börjar imorgon.

Ha det bra!

Tjabba!

det ordet använder man inte så mycket längre. Har inte blivit så mycket bloggande det senaste tiden och tror ej det blir bättre riktigt än. Det är såhär att jag inte har tid, mycket edvin, kompisar och jobb. Men jag ska skärpa mig såfort älskling börjar i skolan och jag har kommit in i jobbet igen. Just nu är jag helt slut och ska redan stressa mig iväg till edvin igen.

Han tränar nu men ska dit ungefär om 2 timmar typ. Så nu ska jag hinna packa, laga mat, duscha och etc. Men don't stop read my blogg, för lovar att vara tillbaka nästa vecka SENAST!

Men ha det så bra, finns på mobilen om ni vill nå mig min nära och kära. HUG

dålig uppdatering, sorry!

Haft fullt upp hela helgen och har ingen tid att skriva nu heller. Men ska berätta allt ja gjort och bilder ska läggas upp, så håll ut! Kommer tillbaka antigen ikväll ellr imorgon.

Ha det bra, HUG

Nu ska jag snart pysa hem till baby...



så nu ska jag gå och byta om så jag är redo att köra om en halv timme. Ska hem och sova älskling i malmö och sen imorgon ska vi in till stan och kolla lite grejer. Men blir det fin väder ska vi först till stranden, ska tvinga honom! (a)

Men vi får se vad det blir, ni lär ju få reda på det imorgon ändå!

HUG

hittade även en på korsetten.se


Sugen på en ny bikini, bra nu när sommaren snart är slut (a)

fast man vet ju inte riktigt vilken man ska välja har ju en del favoriter, två från nelly.com:


Carolina Gynnings kropp....

Ingen mer onyttig mat när jag ser denna bilden. Det är mitt mål, alldeles lagom!

LOVE HER BODY!


Hug


En resa hade inte suttit fel...

just nu vill jag bara gå in på nån resebyreo och ta första bästa plan ner till magaluf eller playa del ingles och sen inte komma hem förräns om ett år! Fan vadnice att sola, bada, festa och umgås med vännerna och jobba, känna pengar på ett sånt roligt sätt! FAAAAAN TA MIG TILL SPANIEN INNAN JAG BLIR GALEN :D:D:D <333333


Miley Cyrus förfölt av en 53årig man tydligen:


En 53-årig man som förföljt Miley Cyrus, 16, har gripits av polisen, rapporterar New York daily news.  

Mark McLeod har förföljt skådespelerskan under inspelningen till hennes kommande filmen "The last song" i Georgia. Han hävdar att han är förlovad med skådespelerskan, och att han mottagit flera "hemliga meddelanden" från henne i tv och tidningar.  

Den 22 juni greps mannen efter att ha försökt att bryta sig förbi en säkerhetsavspärrning runt inspelningsområdet. Han ska ha skrikit obscena ord och försökt att skalla en vakt.  

Han släpptes dock efter bara en dag på grund av brist på fängelseplats, efter att ha skrivit på ett dokument där han lovat att infinna sig i rätten den 1 september.

Mannen fick dessutom order att hålla sig borta från Miley, något som han i helgen alltså bröt. Då dök han återigen upp på inspelningsplatsen i jakt på sin idol.  

- Han frågade efter Miley och gick och knackade på lite dörrar. Han gick fram till säkerthetsvakterna och frågade "Är Miley i närheten?", säger polischef Jim Price.  

Vakterna larmade polisen, som under tisdagen grep mannen i hans hem i Appling i Georgia.

Informationen hittad på http://starlounge.msn.se/index.cfm?objectid=59507

Nere och kollar i skåpen efterkäk...


Dagens outfit:


En sliten gammal t-shit.

Nu tänker jag på mat igen...

fan vad gott det skulle varit med en fet cheesecake nu, men extra myket philiadelphiaost och digistivekex!


Eller varför inte kladdkaka med grädde:

Eller blåbärspaj:


Pannkakor:


Amerikanska pannkakor:


MINI DONUTS:


Fanska våfflor:


Maränsviss:


Nu kanske ni förstår att när jag tänker på mat får jag aldrg nog :( Hade kunnat äta allt detta utan problem, fast kanske med lite mellanrum imellanåt. OHH VARFÖR ÄLSKAR JAG ONYTTIGA KAKOR OCH MAT <333

Bilder jag ej kunnat ladda upp förräns nu:

Blåbärsmuffinsen:


Monarkcykeln:


saknar min älskling..

har inte träffats sen i måndes, inte speciellt långt tid. Jo för mig är det, sen ska vi nog inte träffas förrän typ lördag. Om han inte lyckas fråga mig imorgon om han nu har en tanke på ens göra det. Han säger att han aldrig får chansen att fråga och jag alltid hinner förre honom. så nu har han fått chansen sen i måndes och får väl se om han tar insiativet imorgon då, I HOPE SO!

Tycker om dig cupcake!

En bild på mig för sekunden:


Kan inte ta bilder och ladda upp på bloggen från google.se

skit störigt när man alltid använt sig av google.se. Var ska man nu få alla bilder ifrån på allt möjligt man skriver om. Vill jag lägga upp bilder på blåbär eller en cykel så måste jag ge mig ut och hitta sakerna själv. Så himla störigt att man snart inte får göra någonting på nätet, trååååkigt!

Men det är bara att bita ihop, får väl hitta någon annan sida att sno bilder från istället då ju. Inget kul att läsa en blogg utan bilder heller!

HUG

Jonas Brothers älskar tydligen blåbärsmuffins.,,

Läste det häromdagen att dem var beroende i blåbärsmuffins, hade jag nog själv kunnat vara. Fast då hade jag nog sett ut som en muffins efter typ 2 dagar och det är inte lika kul ^^

Blåbär ska tydligen vara skit bra för kroppen. Nyttiga och öka immunförsvaret och innehåller flera andra saker som kroppen behöver. Så man ska tydligen äta en näve om dagen och slippa cancer etc.

Så man får väl pysa till affären sen och handla några liter!

Sol sol älskar sol...

Gick upp halv 10 för jag ville njuta av det fina vädret. Lyckades göra det i en hel timme utan moln, sen blev det sämre. Fast jag låg kvar till halv 1! Nu sitter jag här och har tråkigt. Magen kurrar och jag har ingen ork att ens gå ner och hämta lite käk. Men jag gör det nog efter detta inlägg.

Annars idag ska jag bara ta det lugnt, hoppas att mamma har lust att kolla cykel efter jobbet annars får det bli imorgon istället. Vill ha en monarkcykel men dem kostar runt 5000 och det tänker jag inte lägga på en sak med två ljul nänänä.

Ska bara dricka eett glas vatten!

Min energi försvann...

så tyvärr blir det bara ett godnatt idag också :(


nu är jag hemma igen!

kom nyss hem från sara. Riktigt kul att träffas alla, måste vi göra oftare! Längtar redan tills nästa träff :) Nu sitter jag här svettig som en gris och känner att jag är sugen på MAT såklart! Men orkar ej gå ner och hämta, wow (Y) Men ska iaf tvätta bort maskaran och sen in en snabbis i duschen. Sen ska jag byta om till en skön t-shit och kurra ner mig i min säng.

så nu säger jag BRB


Ciao bella!



Nu ska jag bara byta om och sen sticker jag till sara, ha en bra kväll!

Synes imorgon, HUG


Ska köpa en cykel imorgon tror jag :D

Ska iaf se om jag hittar någon som är bra OCH billig, typ sådär 1500 max. Sen ska jag cykla överallt och njuta av friska luften. Tror ni mig inte, så ska ni allt få se! Så första turen blir nog antingen till stranden för ett dopp eller hem till edvin. Hoppas så in i bombens att jag finner mig en cykel imorgon, håll tummarna!

My dream bike:
(fel på bloggen, kan inte lägga upp någon bild. får se om det går senare!)

Monark heter den iaf, svart med gråa däck <3

ska hem till sara ikväll...

ikväll blir det hem till sara och ha myspys med massa girls. Sjunga singstar och bara umgås! Ska bli skoj, var ett tag sen vi gjorde detta så alltid lika uppskattat när det väl blir av. Men nu får jag väl klä på mig, ingen aning när min skjuts dyker upp så bäst att vara berädd.

Men nu ska jag ner och.... vad tror ni? ÄTA såklart.

Varför tänker jag alltid på mat?

såfort jag inte har något att göra så tänker jag på mat. Så fort jag är ledsen eller sur så tänker jag på mat. När jag är jätte glad så tänker jag på mat. när jag tränar så tänker jag på mat. På kvällen innan jag går och lägger mig tänker jag på mat. såfort jag vaknat så tänker jag på mat. Ibland drömmer jag om mat. När jag precis har ätit så tänker jag på mat. Såfort jag går förbi kylen så tänker jag på mat. När jag shoppar så tänker jag på mat. När jag jobbar så tänker jag på mat. När jag går på bio så tänker jag på mat. Resultatet är att det ända jag tänker på hela dagarna är MAAAAT!

Tror jag har en matsjukdom, I need help!

jag just nu, uttråkad.


Jobb eller inte jobb det är frågan?

Vet inte riktigt hur jag ska göra med jobbet faktiskt. Chefen frågade om jag kunde jobba nästa vecka och jag sa ja. Men nu när jag tänker efter är nästa vecka sista veckan sen börjar edvin skolan och vi kan inte sova över länge längre :( så funderar på att skjuta upp det tills veckan efter då det är malmöfestival. Lär ju ändå inte vara där hela nätterna långa direkt.

Tänk om man varit en panda och bara satt och ät gräs hela dagarna, fan vad jäääst!
(tänkte lägga upp en bild, men går tydlöigen inte lägga upp bilder på pandor)

Sen får jag sån ångest när det är sånt här väder. Har inte jobbat nu på 4 veckor och då sög vädret. Sen nu är det skit fint, taskigt! Men tänker inte jobba mer. Men nu ringer älskling så skriver strax!

HUG


Har inget mer att säga just nu än...

Godnatt!

snackar med älskling...


saknar han så himla mkt :( buhu!

uttråkad syns det?


har så sjukt tråkigt...

sitter här och kollar på gordon ramsay, är så jävla hungrig men såfort jag öppnar kylen så hittar jag inget jag vill äta. Ska nog slå på en film eller något, see you guys later!

HUG

Sjunger Tyra Banks?

såg nyss ett gammalt avsnitt av tyra banks och hade verkligen ingen aning om att hon kunde sjunga, men i top modell spela dem tydligen in en video där just tyra banks sjunger. Säg något den flickan inte kan?


Sen hade jag gjort vad som för hennes hyyyy!

Kändisnytt:

Nu ska dem visa repriser från paradise hotell då natacha peyre och marie plosjö medverkade. För er som är intresserade så har ni något ni kan lägga kvällstiden på. När detta kommer visas kan ni nog läsa mer på antingen improveme.se eller någon annan nyhetssida.



Cristiano Ronaldos klubb Real Madrid la till 90 miljoner dollar extra för att försäkra sjtärnans ben, drygt en miljard svenska kroner. Låter ju bra för honom, men den summan till att försökra två ben är löjlig enligt mig.


Allt snack om att Paris Hilton och Cristiano ronaldo har en romans. Förr eller senare lär sanningen komma fram, själv tycker jag dem passar ihopa. Min bild av dem två är rätt lika.

Låten som spelas i mitt huvud just nu:


En bild på mig:


Hurra för tisdag, nooot!

Vaknade runt halv 2. Skulle egetnligen jobbat idag men jag mår piss. Sen är typ hälften sjuka på jobbet så dem ville väl inte riskera ännu fler, så fick bli hemma. Ska börja jobba på kontor nu och hjälpa till med pappersarbeten och skicka påminnelser till kunder. Sen ringde min andra chef idag, nere från lagret och behöver tydligen hjälp han med. Så nu ser det ut som det kommer bli jobb jobb jobb för min del. Men det är super! I need money, så mycket som jag vill göra och intwe kan pga dem dumma papperslapparna.

Annars ska jag inte göra något speciellt idag, blir bara ta det lugnt hemma.

HUG

Maten blir aldrig klar...

Nu får jag nog gå ner och hjälpa mamma, hörs som att hon inte ens kokat potatisen. Är så himla hungrig!! Till mat idag blir det Mos och fiskpinnar MUUMMMS! Som ni kanske förstått så älskar jag mos, hade kunnat leva på mos <3


Ser gott ut om man tar bort tomaten och kryddan!

Home again!

Nu har jag varit på möte med pernilla. Så nu om hon kan fixa sitt körkort snabbt¨åker hon redan i oktober och blir borta ett helt år, ska hålla tummarna. Sen fick jag reda på att flyget kostar ungefär 4000 så då kanske man kan sticka dit och hälsa på också, ska fanatamejj jobba satan!

Hade jag inte varit tsm med edvin hade jag stuckit direkt, tänk vad kärleken hindrar en till mycket. Nej jag är glad att jag har min lilla korv <3

Nu väntar jag på käk och imorgon börjar bantningstiden! Nu ska jag ner till mitt mål innan augustis slut, om jag inte klarar det ska jag cykla till stockholm! Nej usch vad jag snackaer, fast hade ju varit rätt najs haha. Om min mamma kan få tummen ur röven så ska vi iaf åka och handla cyklar så jag kan cykla överallt istället för att köra.

LOVE CYKLING! <3

En sådan här vill jag ha:
ehh hittade ingen bild :P

en bild på mig just nu:

 

Home again från tatueringsstudion!

Nu är jag hemma igen och sitter här och är verklligen svin hungrig. Så är nog bäst att jag går ner och käkar innan jag fortsätter skriva, så brb!

HUG


Nu sticker jag iväg till tatueringsstudion igen!



Ska med edvin och hans pappa nu igen till tatueringsstudion, edvins pappa ska nämnligen tatuera in en pinuppa på sin arm, kommer nog bli snyggt. Men nu står edvin där nere och stressar mig så hinner inte skriva mer än så. Sen ska jag på möte med pernilla, så får se när jag skriver härnäst!

Ha det bra, HUG

LOVE USA


Har precis lärt älskling hur facebook fungerar så nu kan han det. Inte för jag kan allt, aldrig varit speciellt aktiv där. Nu ska jag snart gå ner och se om jag kan hitta något snaks. Edvin vill ha läsk men det kan han nog glömma, så får nog bli pärondryck. Imorgon ska jag jobba, fast inte om jag har denna huvudverk för det pallar jag inte. Sen ska jag med Pernilla på möte så hon kan åka till USA någon gång!!! Får spel på den tösen, hade jag haft den möjligheten hade jag tagit första bästa plan och iväg! Tänk att bo i USA ett år och bara ha fett skooojj, vem hade tackat nä till det? Fast OM Buffy nu åker, klart det kommer bli tomt här hemma. Men bara att veta hur kul hon kommer ha, gör mig glad. Sen få höra allt som händer ska bli spännande. Ska jobba my as off och ta mig en biljett och hälsa på, om jag nu vågar ge mig upp i ett flygplan igen. Men det tar vi en annan gång.

Men nu ska jag mysa med älskling, hörs imorgon!

HUG

God eftermiddag.

Blev ingen mer sol, vilket är tråkigt. Ser inte ut att bli något dopp på stranden iheller, men vi får väl se. Såg nyss att klockan var sex, mer än jag trodde så man får väl lägga på en rem och göra mat. Det blir Falukorv med Mos, MUMMA! Edvin ska äta pizza, smaskens det med.

Jag har sån fruktansvärd huvudverk, så sjukt jobbigt. Men så går det när man snålar med vattnet, 2liter om dagen? NOT :(

 Inte ens detta hjälper!

Men nu får jag väl gå ner och be mamma snällt om hon inte kan börja med maten. För just nu kan jag inte ens skriva blogg, för hela mitt huvud dunkar =(

Men vi synes later maybe, HUG


Lindsey Lohan blond igen:

Nu har Lindsey Lohan gått och blivit blond igen. Själv tycker jag hon passar i allt faktiskt, fast rött klär henne bäst.

Söndag och ännu en sändag.


Vaknade runt elva och gick då ner och gjorde mamma sällskap i solen. Men hann inte ligga där mer än 30min sen kom molnen :( Men nu ser det ut att bli klart igen så får väl springa ut och njuta bäst man kan. Ska nog en sväng till stranden sen och ta ett dopp, ska bli mys. Tar nog hundarna med oss, alltid lika mysigt.

Men nu ska jag ner och käka känner att min mage skriker efter fooooood. Men kommer in senare, ska lägga så mkt tid på baby idag om han kan slita sig från family guy, knappast ;P

See you guys later, HUG


19mån med älskling idag, <333

Tycker om dig så sjukt mycket älskling, always you and me baby! <3333




Edvin Älskar Jessica , det framkommer tydligt genom denna bild;) haha, älskar dig jessica och tack för 19 månader!!!!:D:D:D<33333333333333333333333333333333333333333333 hoppas det kommer bli många,många fler månader!!!

Så resultatet:




Dagens outfit:
(tunika typ och svarta leegins)

Skor:


Så nu pyser jag hem till edvins kompis som har liten lagfest, så vi blir ej många men det är skönt ibland.

HUG

efter föningen:


Nu mot plattången. Sen blir det sminkningen med det nya pudret!

Ny duschad!


sitter nyduschad och ska mot hårfönen nu. Så snart kommer resultatet efter hårfönen.

Till mat blev det:

min speciallare, tacokött/gurka/tacosås och cream fresh... svingott! Så nu tänkte jag njuta av min mat och kolla lite på tv.

(ser väl inget vidare ut på bilden, men det kan jag lova det är!)
see you guys later!

Jag just nu:


Kom nyss hem från en runda i stan eller jägersrocenter retare sagt. Nu sittter jag här och funderar på vad jag ska äta till mat idag. Annars så gick turen till tatueringsstudion bra, det var mycket fint och det kommer säkert gå bra. Lokalen ligger i eslöv, edvins bror fredrik bor utanför så det är väl därför. Edvin ska ju tatuera sig snart, en grip på överarmen, kommer nog bli skit snyggt. Bilder kommer ni såklart också få se här på bloggen när det väl blir av.

När vi kommit hem till edvin så pös jag in till stan en snabb sväng. Ville hitta något slags puder jag kan lägga på brunkrämen och jag fann ett transperant pudder från max factor (ett genomskinligt puder). Det gör mer så man inte ser så glansig ut. Jag får ta så mycket brunkräm för att täcka alla mina fräcknar och därför hoppas jag nu att jag inte behöver den mängden och att pudret gör så min hud ser len ut.

Har alltid undrat varför vissa använder så mycket brunkräm? Själv gör jag ju det bara för att täcka mina fräcknar. Ge mig en timme i solen och jag ser ut som en kopia av en prickigkorv. Men hade jag inte haft fräcknarna hade jag varit naturel. Men nu senare år när jag började gymnasiet har jag slutat bry mig. Innan kunde jag knappt visa mig utan smink. Nu kan jag visa mig betydligt mer. Mest jobbigt är det att visa sig för dem som aldrig sett en utan smink utan bara med massa brunkräm. Men jag lär mig med tiden, i framtiden kanske jag lägger av med allt smink och blir prickigkorv istället? who knows =)

Finns ju annars en annan utväg som kändisarna använder. Bleker bort fräcknar, kanske något man borde pröva? Inget jag är sugen på nu iaf, vet inte ens om jag vill vara helt fräcknefri.

Megan Fox har blekt bort fräcknar för att få mer skådespelar jobb. Men jag tycker att megan är lätt en av dem snyggaste skådespelarna i världen. En av dem kändisarna jag kan bli avundsjuk på för hon är så jävla snygg!


HUG

Dagens outfit:



ha det bäst, huuuug

Invigning av tatueringsstudio!

Nu ska jag dra hem till edvin där vi sedan ska åka till edvins brors tatueringsstudio. Han har nämnligen invigning av den idag så det ska bli spännande. Har själv funderat på att tatuera mig, men eftersom jag och nålar inte är bästisar så avstår jag för tillfället.

(victoria beckham har en på handleden, as snyggt!)

Men om jag en dag ska tatuera mig blir det på handleden, ljumsken, svanken eller ankeln :) Det var många olika ställen, who knows? kanske blir allihopa.

Men nu måste jag pysa, kommer mer såfort jag kommer hem.

HUG

I love the sun!



SOLEN MAKES ME HAPPY!

Godmorgon guys!

Vaknade för drygt en timme sen och man blir ju inte mer än GLAD när man kollar ut och ser detta underbara väder. Så nu har jag nyss ätit frukost och kollat på another cinderella story, den va bra. Huvudpersonen i filmen (då menar jag tjejen) har jag sett innan på Disney chanel hemma hos edvin. Hon är mega söt iaf! Sen har hon ju varit tsm med Nick Jonas och för det är mig ett plus.

En bild på Selena Gomez:


Men nu ska jag inte sitta här inne och slösa min sol. Ska ut och njuta såklart.

See you guys later, HUG


RSS 2.0