fixa utseendet på bloggen..

känner att jag haft samma lock nu alldeles för länge. Så får väl se till att fixa det senare. Edvin kom nu så bäst jag umgås med honom så han inte bli suris. Men kommer in senare och ser om jag har något kul att skriva om.

Hörs sen, HUG

Nöjd efter träning.

man känner sig alltid så himla nöjd efter ett gympass, duktig Jessica! Nu sitter jag här och gör väl inte direkt speciellt mycket. Väntar på att mamma ska komma hem så vi kan gå ut en sväng med hundarna.

Fick nyss reda på att jag ska jobba även på tors. Så då blir imorgon min sista lediga dag. Fast det går snabbt! Tänkte jag skulle ta bilder på mina nya kläder och även andra som jag köpt tidigare som jag inte lagt upp på bloggen än. Men roligare om det är ljust ute och jag kan ta på mig dem. Nu kommer det se för mörkt ut och det är ju inte lika kul.

GAAAAH vad jag längtar till sommaren!!!

Jag skulle behöva en malin fläta..

vill ha lockigt hår igen. Fast blir inte lika jämna lockar om inte Malin gör flätan, hoppas det bli snart!


Träning träning!

Nu ska jag iväg och pumpa på gymmet som jag nu gör varannan dag :) Lite muskler börjar man väl få tycker jag. Men nu ska jag byta om, så vi synes later!

HUG 

Min shoppingtur på burlöv center:

varit på burlöv center nu med buffy några timmar. Hittade ett par skit snygga pilotbrillor, I LOVE THEM! Sen var ÄNTLIGEN den klänningen jag ville ha på rea så blev en sån från bikbok med ;) Bilder kommer senare såklart.

Bild på brillorna får ni här:


Nu ska jag till stan med Buffy...

ska in till stan nu och shoppa lite. Vi drar till burlöv center en sväng och ser om vi kan hitta något intressant :) Såfort buffy har fixat sig så kör vi. Här får ni en bild på mig denna vackra dag:



Så nu pyser jag! Ha en bra dag <3

Tjena moss*

Dålig uppdatering de senaste dagarna, men nu blir det förmodligen lite bättre. Vad jag gjort den senaste tiden:

- Jobbat hela helgen.
- Firat edvins pappa på hans födelsedag.
- Gymmat.
- Städat mammas arbetsrum.

Är helt slut idag, städade nämnligen mammas arbetsrum igår. Kände för att göra någon glad så fick bli det. Hon blev jätte glad och nu bor hon typ i sitt rum. Annars har jag bara tagit det lugnt, känner faktiskt mig lite krasslig. Tror jag är på väg att bli sjuk, jag blir alltid typ dåsig innan det bryter ut för fulla muggar.

HUG

Solen skinner kanske bara idag.

Nu sitter jag inne och solen skinner utanför. Snackar med några på msn och ska alldeles strax köra till doktorn. Tänkte om jag kör nu så hinner jag inom några affärer och kolla lite. Annars blir det en rätt lugn dag idag med tanke på blodprovet och att jag känner mig lite slö.

Men nu ska jag pysa, ha det bra!

Blodprov och ingen parkering i malmö stad.

Skulle in till stan och ta blodprov mitt i malmö vid södervärn. Först kommer man dit i god tid och hittar en skit bra parkeringsplats och sen upptäcker jag att jag inte har några mynt eller bankomatkort. Så jag kör tillbaka till mobilia och ska växla men dem öppnar inte förrän klockan 9.

sen tänker jag växla på lidl, men där är stängt och sen är det omöjligt att hitta någon kiosk som har parkeringsplatser utanför. Jag bryter ihop och ringer pappa som räddar mig i sista sekund och lämnar några växelpengar, han var ändå i närheten.

Sen tog jag blodprovet och det gick hur bra som helst, tror jag börjar vänja mig nu. Funderar till och med på att bli blodgivare och göra någon hjälp i denna värld.

HUG

AVATAR! <3

har ju helt glömt bort att berätta om den filmen ju. såg den för några veckor sedan och den var så sjukt bra. bland den bästa filmen jag sett, så bra att jag utan tvekan kan betala 150spänn en gång till för att se den. Sen 3D är ju så nice, man lever sig verkligen in i filmen och den var sjukt bra gjord. Så om ni ska på bio säger jag bara en sak: SEE AVATAR I 3D, ni kommer inte bli besvikna.

Nästa biobesök kommer väl bli nu i veckorna. Både jag och mamma vill gärna se Alica i underlandet i 3D. Så det blir nästa film. Hoppas den är lika bra, johnny depp är ju med så man kan ju inte bli besviken direkt, han är grym.

Men nu ska jag pysa, hörde edvins röda saaaab utanför, tjingeliiing!

Edvin kommer hit närsom! :-D

Nu ska jag stänga av datorn så edvin inte får spel när jag inte umgås med honom. Ska få han att åka ner till byn och handla blommkål så vi kan äta kokt blommkål, morötter och fishhhhiii. Haft ont i magen som sagt i flera dagar så sa mamma att om jag äter kokt mat kanske det släpper, får hoppas det!

Sen efter vi käkat ska vi till gymmet. Buffy ska också dit så vi gör henne sällskap :)

Jag är så himla glad idag, är det konstigt? SOLEN SKINER!!! Vill bara springa ut i bikini och njuta varenda sekund av att den har hittat hem. Fast värmen är inte direkt på min sida och inte vindarna heller, så det kommer nog dröja ett bra tag innan det sker.

Men nu ska jag pysa ner och möta min bääbis i dörren när han kommer.

Hörs imorgon, ha det bra!


Chris Brown is back!

Detta är mina absoluta favoriter <3

Akon <3


Timotej skulle ju vunnit melodifestivalen.

varför kan ingen låt som gör en glad vinna, anna har en speciell röst men inte en chans att hon vinner i den stora melodifestivalen. Sen är det mycket roligare att lyssna på typ dessa, det gör mig glad iaf:

Detta spelar på min dator just nu, lyssna och njut:


That's me yeah:


Jag har nått min målvikt!

Nu har jag äntligen nått min målvikt. Det betyder ju inte att jag inte har något fett på kroppen, för det har jag. Men det sista måste jag träna bort. Men nu är jag iaf nöjd med min vikt och här ska jag nu hålla mig, mellan 58-60. Går inte beskriva hur glad jag är och hur allt slit nu börjar släpppa. Jag kan äntligen fortsätta med mitt liv och sluta gå och tänka på att jag måste gå ner i vikt. Nu ska jag bara äta nyttigt och träna hälsosamt. Ska även bruka allvar med att gå ut och gå som man inte sitter inne hela dagarna.

Som mest vägde jag 75kg och nu är jag nere på lite mindre än 59kg. Det blir totalt 16kg helt sjukt. Kan inte fatta det själv att jag gått och burit på all den mängden helt i onödan, men nu är den borta. Aldrig mer ska den komma tillbaka!

Hade aldrig klarat detta utan min envishet och alla nära och kära som har stötat mig. Framför allt edvin som har klarat av alla mina utbrått och depressioner under hela vårat förhållande. Men det betyder sjukt mycket för mig att han valde mig när jag var som störst och hade underbet. Det bevisar att utseendet inte är det viktigaste.

Så ni som mår dåligt där ute för hur ni ser ut. Gör någonting åt det istället, kämpa, det kommer aldrig vara lätt. Men sålänge man tänker positivt och kämpar så kan man klara allt. Det blir inte bättre om ni torterar er kropp. Det bästa är att äta nyttigt och träna lagom.

HUG

Tjena gott folk!

Nu har jag nyss bäddat min säng. Innan dess har jag läst en massa bloggar och kollat lite annat på internet. Ska snart läsa några papper och sen kolla vidare på internet en stund till. Edvin kommer hit sen, han ska bara på banken först och uträtta några ärenden. Sen ska vi iväg till gymmet och burna fettt!

HUG

Tisdag och ännu en solig dag!

Nu har man jobbat hela helgen och även igår. Så himla skönt att känna att man har 3 fria dagar, sjukt skönt. I helgen har jag även varit en sväng i stan med mamma och shoppat lite. Köpte ett par slitna jeans på vila och sen även en skit snygg klännning!

Försökte hitta liknelser på nätet men hittade inte det tyvärr. Den svarta spetsklänningen är kort, svart och bar rygg, skit fin! Jeansen är leegins, slitna och blå. Får väl lägga upp bilder i dagarna.

Idag ska jag bara ta det lugnt, haft sjukt ont i magen dem senaste dagarna så får bli en mysdag.

Annars i veckan så ska jag gymma, jobba, friends och eddie. Ska testa tandblekningen på edvin, ska bli spännande och se om det blir något resultat.



Imorgon ska jag rensa hela mammas arbetsrum, känner för att göra lite nytta. Så det för bli det sen ska jag va med eddie och vi ska gymma. Kommer in imorgon och skriver mer, ska kolla tv nu och bara koppla av.

VI HÖRS! HUG

Längtar så himlens till sommaren!

ju mer man kollar kläder, resor och allt som ploppar upp på internet... lä'ngtar tills sommaren :( Kan det inte bli maj månad nu nu nu.

Imorgon ska jag jubba hela dagen. Sen ska jag hem och ta det lugnt med eddie. Nu har jag kollat runt på nätet i ex antal timmar. Ska snart gå ner och duscha och sen förbereda allt inför imorgon så jag kan sova längre.

Hittat ett par snygga jeans leegins på veromoda, får se om jag köper dem. Har ej bestämt mig, så mycket man vill ha. Så vi får väl se. Men nu ska jag pysa innan jag fryser ihjäll!

Ha det bääääst, HUG


Längtar så himlens till sommaren!

ju mer man kollar kläder, resor och allt som ploppar upp på internet... lä'ngtar tills sommaren :( Kan det inte bli maj månad nu nu nu.

Imorgon ska jag jubba hela dagen. Sen ska jag hem och ta det lugnt med eddie. Nu har jag kollat runt på nätet i ex antal timmar. Ska snart gå ner och duscha och sen förbereda allt inför imorgon så jag kan sova längre.

Hittat ett par snygga jeans leegins på veromoda, får se om jag köper dem. Har ej bestämt mig, så mycket man vill ha. Så vi får väl se. Men nu ska jag pysa innan jag fryser ihjäll!

Ha det bääääst, HUG


Marc Jacobs glasögon!

hade inte tackat nej till ett par såna brillor, synd att dem är så dyra. Behöver ett par pilotbrillor i sommar och kan inte hitta det någonstans. Vill ha ett par som är snarlika dem på bilden fast några tusen billigare. Jag hittade ett par på H&M förra året, men de fick ju edvin i present. Tänkte mig nog inte för, sen när jag kom tillbaka till h&m och skulle köpa ett par till mig själv så var dem slut!!! Så nu vill ju kinte edvin ge sina till mig direkt, kan jag förstå honom.


Så nu vill jag hitta ett par innan sommaren, någonstans måste det väl finnas.


Iväg till tandläkaren.

Nu ska jag iväg till tandläkaren. Men ska först ringa några samtal, men kommer väl in en sväng senare

HUG


Baby and I <3

Nu kom eddie och jag ska logga ut från datorn så jag kan umgås med bääbisen. Vi ska gymma, äta kycklingsallad och ta det lugnt och skönt. Men jag loggar in imorgon!

Ha det bäst.

love her style, she's my inspiration!

Frida Grahn, sveriges snyggaste kvinna!




vad blir det för mat?

idag blir det kycklingsallad, mums! Sen efter blir det iväg till gymmet med eddie och pressa fram musklerna. Han kommer väl hit om några timmar, stackaren går ju skolan nu hihi. Själv ska jag kolla några repriser och läsa några bloggar.

har haft sånt himla shopping sug dem senaste dagarna, men jag ska iaf hålla mig till nästa vecka har jag bestämt!

Så nu ska jag kolla vidare, hughaj

Handlat på Willys.

handlade mat för hela helgen på willys så vi slipper svälta. Hatar att öppna kylen och så är där inget att äta som är nyttigt. Sen orkar man inte heller sticka ner till willys och då blir det lätt att man tar något som man inte borde. Så för att jag ska vara nöjd ska det alltid finnas detta i kyl & frys:

- fisk
- räkor
- ägg
- grönsaker (gurka, tomater *f*an glömde handla det ohhh, salladshuvud, MORÖTTER)
- massa frukt (äpple, banan, kiwi, apelsiner)
- bär (djupfrysta blåbär & hallon "gärna färska på sommaren, MUMS!)
- lactosfri mjölk
- lactosfri keso
- cream fresh såser (scharlottenlök, senap & vitt vin) ell (soltorkade tomater & fetaost)

så om detta finns i kylen är jag helnöjd!

Kryddor är också viktigt:

- citronpeppar
- cayennepeppar
- fiskkrydda
- curry
- kanel

Sen dryck finns i kranen, 2l om dagen blir super!

Tandblekning.

Senast när jag blekte tänderna var i stockholm hos en speciallist. Men denna gången tänkte jag pröva på hemma blekning. Edvin är min försöks kanin, så han får testa först och sen kör jag. Vill ha krit vita tänder och det ska det bli. Om det inte fungerar får man väl ta en tripp till stockholm igen.

Men vi får väl se om det fungerar, håll koll! Kommer visas för och efterbilder på bloggen.


Det är jag på morgonen japp.


Drömmen blev sann.

Har knappt kunnat sova på hela natten, vaknat flera gånger i timmen. Så skulle nog vägt mindre om jag bara sovit ordentligt. Men jag är mega glad ändå för vågen visade 59,9 och det är precis vad jag ville! Nu är jag snart klar vill väga hälsosamma 58-59 när jag är klar. Så jag är super nöjd! Vill inte bli benig och klen, vill ha mina former och skaffa mig snygga muskler. Så när jag är klar så kommer väl jag väga runt 60.

Efter 7års slit upp och ner känns det som att detta är slutet. Nu äntligen kommer jag lyckas helt och hållet och det är sån sjuk lättnad. Jag har provat alla dieter och alla slags träningsformer. Men nu har jag hittat ett sätt som passar mig perfekt. Äter hälsosamt och tränar med måtta.

Ska även börja promenera betydligt mer, nu är det bara gym i schemat. Men om en vecka så är det powerwalk varje dag och hundarna minst 3-4 ggr/ dag. Det är sånt man inte tackar nej till när solen strålar som den gör. Känner mig mycket bättre i kroppen och orkar betydligt mer. Så ska fortsätta med detta ända till sommaren och betydligt längre. Men detta året ska jag inte gömma mig i trädgården, ska skita i vad folk tycker och tänker. Jag är nöjd med mig själv och sen får dem andra säga vad dem vill!

Ska lägga in för och efterbilder när jag känner att min kropp är där jag vill ha den. Nu är den inte riktigt så fast som jag vill eftersom huden är lite slapp. Men det ska vi nog ta och fixa!

HUG HUG

Lägger in bilder från förra året sen, sitter vid den bärbara. Men hittade några från kreta. Mina störta mått är 169 lång och vägde 75kg. BMI : 33,3 


Solen strålar och jag är glad!


SOLEN <3

måste ju bara skriva hur glad jag är att solen äntligen hittat hit, det finns inget bättre än att se den stråla och göra allt vackrare. Saknat den så sjukt mycket och nu är det äntligen här, älskar dig!


Väntat i över 7år på detta!

Imorgon händer det förmodligen, hoppas det! Då kommer vågen inte längre visa en sexa 6* kg utan en 5*!!!

Nu ska jag träna som en bodybuilder varannan dag så jag lyckas, I can do it!

Så beachen 2010 here I come!


Framtidsplaner.

Sitter och kollar runt en massa på internet. Funderar på vad jag vill jobba med i framtiden och det finns ju så himla mycket att välja på:

stylist
frisör
designa kläder
djurskötare
butiksförsäljare
hälsa

Jag har inte riktigt bestämt mig men något av det blir det och läsa vidare blir det antingen i slutet av året eller nästa! Innan dess vill jag utbilda mig till bartender och göra något kul utomlands.

Så nu vet ni mina framtidsplaner.


Monday


Idag har jag verkligen sovit ut, sov nog ca 11 timmar inatt och känner mig utvilad. Stack till gymmet imorse med Pernilla men det gick inte speciellt bra. Jag försökte men var helt slut i kroppen, höll på att svimma efter varje maskin. Så till slut kände jag att nu räcker det. Tror jag håller på att bli sjuk, min kropp orkar ingenting.

Igår dammsög och skurade jag golvet, bäddade med nytvättade sängkläder och badade och skrubba hela kroppen. Hade tänkt göra det idag men så fick jag en spratt igår och sjukt skönt att det är klart. Så nu ska jag lägga in en maskin tvätt och sen slå mig ner och kolla på tvn.

Sen kommer eddie, vi ska bara ta det lugnt, sjukt skönt. Känner att det är precis vad jag behöver.

Men nu ska jag pysa, Ha det!

I'll be back!

Är helt slut i kroppen efter en helgs arbete. Men imorgon så är bloggen i rullning igen, seee yah!

klart man blir sugen...

att åka till Spanien. Jag är verkligen helt kär i spanien! Mallorca och Gran canaria är dem ställena jag verkligen värdesätter. Om jag vill ta en restresa så blir det absolut till någon av dem två ställena. Sen om man vill åka på någon större resa så väljer jag ju hellre USA, Thailand, Australien, Hollywood, LA, Mexico, Hawai, Karibien etc... Men dem pengarna har man inte när man är 20år, så får väl vänta tills jag har det. Så just nu lägger jag hellre pengarna på små resor för mindre summor pengar. Sen får jag se världen när jag har en bra lön och lägenhet and stuff! Så om jag måste välja nu så blir det helt klart spanien, för er som aldrig varit där ÅK DIT!

www.Fritidsresor.se

Från malmö:

27/3 - Mallorca 1 vecka (3998:-)
27/3 - Mallorca Magaluf 1 vecka (4498:-)
27/3 - Mallorca Magaluf 2 veckor (4998:-)

3/4 - Gran Canaria 1 vecka (5448:-)
3/4 - Mallorca 1 vecka (4298:-)
3/4 - Mallorca Magaluf 1 vecka (4598:-)

Fast den som låter allra mest frestande är ju denna:
10/4 - Gran Canaria 19 dagar (4998:-)

Från köpenhamn:

13/3 - Gran Canaria 1 vecka (4998:-)

3/4 - Gran Canaria 1 vecka (4698:-)

www.Ving.se

Från malmö:

27/3 - Mallorca 1 vecka (3799:-)

31/3 - Gran Canaria 3 veckor (5999:-)

3/4 - Mallorca 1 vecka (4999:-)

Från Köpenhamn:

12/3 - Mallorca 1 vecka (5649:-)

19/3 - Mallorca 1 vecka (4499:-)

Men får hålla mig och åka på flera resor i sommar istället! :(



have a nice day!


BTW!

Jag går verkligen in för att jag ska klara my body dream mått detta året. I sommar ska jag inte skämas för min kropp och kunna bada och sluta tänka på hur fan jag ser ut. Det är sjuk men jag tror fan jag kommer klara detta. Ska gymma som fan nu ända till sommaren och när det blir den 1 juni ska jag vara nöjd!

Har bara några få kilo kvar. Men nu är det mer huden som är slapp och fetet som är löst, df jag måste börja träna så min kropp blir fast och smidig. Så min födelsedags present detta året blir att jag ska kunna kolla mig i spegeln utan att tänka: kolla valkarna, kolla fetma låren!

Sen ska jag tacka min underbara pojkvän och familj för utan deras enorma stöd så hade jag aldrig klarat det. Nu gör vi det tillsammans! (Mamma och syrran vill nämnligen också gå ner i vikt och edvin vill äta nyttigt så han får en slimad kropp) Så nu äter vi nyttigt hemma varje dag och det är så grejt!

Ha det bäst!

Torsdag.

Igår var jag och gymmade och känner ju verkligen det i kroppen idag. Så idag blir en lugn dag med massa mys istället. Jackan hittade jag igår och jag tror det kommer bli mitt absoluta favoritplagg i sommar, aldrig använd den men älskar den redan.

Ska krypa ner i sängen snart och kolla mysteriet på greveholm, mys!

Imorgon ska jag på bio med edvin ÄNTLIGEN!! Vi ska se avatar på entre, får väl se om den är så bra som alla säger :) Vill även se den nya Alice i underlandet, men det får väl bli om några veckor.

Köpte en klocka till mamma igår när jag var i stan och hon blev hur glad som helst, makes me happy!

Så nu ska jag kolla runt lite på nätet (bloggar, kläder och resor).

HUG

Ny jeans jacka, as nice!

varit hos tandläkaren idag och nu är jag med min stressande pojkvän. Vi ska en snabbis till mobilia och handla en skit snygg jeansjacka. Sen ska vi kolla runt lite. Efter det ska jag till gymmet med buffy, najs najs.

Men vi hörs sen! HUG

Denna jackan blir det:

I LOVE IT!

monster hund:

hemma hos edvins mamma så brukar denna monsterhunden befinna sig. Den är sjukt stor och jag skulle inte våga ge mig på honom. Ser större ut än på bilderna, han är dubbelt så stor som mig kan jag lova.


låten som gäller idag:


sorry sorry sorry, nu kommer iaf bilderna.

blev inga bilder senast, men har ej haft tid dem senaste dagarna. Men nu äntligen så har jag tiden att lägga upp dem. Städade även garderoben den dagen så ni får se röran innan det blev klart.

Här kommer några plagg som ska bäras i sommar:


Det tog ju sin lilla tid att rensa och vika ihop allt snyggt och ordentligt:


Lär ju dycka upp en hel del plagg innan sommaren, måste nog bygga en mega garderob först.

kameran är laddad!

nu har jag min kamera och ska ta bilder på en del plagg som ligger och dammar i garderoben. Har precis checkat paradise hotel dänmark och nu har jag tröttnat på det. Har så himla ont i ryggen så längtar tills mamma kommer hem och hon kan klämma lite. Känns som att jag håller på att bli sjuk, skit jobbbigt!

Men nu ska jag ta tag i bilderna och kläderna. Så bilder kommer strax!

paradise hotel danmäääärk

brist på saker att göra, det innebär att jag nu ska se danmarks säsång av paradise hotel. ska även ner och göra chokladpudding med grädde till 10 pers. mig och mina 9 små vänner (9små bakterier i min mage). ibland är det tur när ens syrra har körkort och kan slava sig ner till statiol och handla chokladpuddingen. jag slipper göra någonting, det är livet.

tack så mycket, vi ses i paradiset!

kläderna får vänta.

eftersom jag nu helt glömt ta bilder på kläderna så får det vänta tills imorgon. sorry

bilder på massa plagg:

kommer inom kort, ska bara få tillbaka min kamera sen kommer det bilder på massa plagg som ska bäras i sommar som nu ligger och dammar i min garderob! ;)

my new shoes.

köpte dessa för några veckor sedan och dem ska jag bära många varma soldagar:

Grattis på födelsedagen storebror!

går inte en dag utan att jag tänker på dig. du var min pappa, bästa vän och min andra hälft. du som alltid skulle stå vid min sida och ringde hela tiden för att kolla att allt var bra. när du fanns vid min sida så var jag lycklig varje dag. jag behövde ingen annan. men nu när du inte är här så är allt så mycket svårare. du fick mig att må bra, du fanns där när jag mådde dåligt men mest av allt förstod du mig till 100 procent. det är ingen som förstår, ingen som fattar och ingen som vet någonting. du var där för mig och jenny varje dag, med dig i våra liv kände vi oss trygga. inte en enda dag när du levde så bråkade du med mig eller jenny, inte en ändå gång. saknar dig så fruktansvärt mycket. jag behöver dig här, jag vill att du håller om mig och aldrig släpper taget. jag behöver dina ord om att allt kommer bli bra, behöver dig vid min sida. jag behöver min storebror i mitt liv!

grattis på födelsedagen patrik, du är världens bästa bror!

Älskar dig så fruktansvärt mycket! <3

(hjärtat på bilden betyder så otroligt mycket för mig, glömmer dig aldrig <333)


solen skiner!

nu har solen äntligen hittat hit och snön håller på att försvinna, YES! Jag har inga pengar på mobilen så om jag inte svarar på era sms så beror det på det.

Igår var jag och kollade säng med mamma och vad tror ni jag hittade? INGENTING!!! Den billigaste sängen låg på 15 000 och den var såld. Fast det kvittar hade aldrig köpt den ändå, skit! Nu sitter jag här och är så sjukt shopping sugen, vill bara det ska bli sommar eller åtminstonde vår så jag kan bära dessa ursnygga plagg, längtar...

Efter min besvikelse så gick jag och mamma in på ginatricot och kollade kläder. Provade men hittade inget, men gick ut därifrån med ett leende ändå, grejt! Efter det bar det av till hemmakväll och så köpte vi 11 filmer för 20:-/st. 

Nu har jag nyss läst kissies blogg och jag är så jävla avundsjuk. Vill också vara på gran canaria nu!!!!


Ska alldeles strax iväg med mamma..

det är tydligen rea på hästens sängar i malmö, så ska palla mig dit. Så kommer man dit så kostar en 50 000:- säng nu 25 000:- liksom wow då blir jag besviken. Men en för 5 000 kan där väl finnas :( men det kommer aldrig att hända. I värsta fall får jag väl gå in på ginatricot och tröst shoppa... :/

Men nu ska jag ringa mamma och höra var hon befinner sig och sen ska jag byta om, spela lite wii "om jag hinner". Men vi höres later!

HUG


jag vill ha en ny säng!

har varit runt överallt och letat och hittar inte något som verkligen säger wow till ett bra pris. Man vill ha det bästa men fan inte betala en förmögenhet. Det är detta jag är ute efter:


En hästenssäng har jag drömt om sen jag var liten. Satt alltid och kolla bingolotto med min mamma och då kunde man vinna en sån ruttig mega säng, det var det jag ville vinna. Så får väl följa mina barndoms drömmar, men kan dem inte bli billigare :( annars får man väl börja spela bingolotto och hoppas man vinner en!


Goooodnight boys and girls!


Take me away!

Hade nog gjort vad som för en BILLIG biljette till GRAN CANARIA just precis nu! Varför kan det inte sluta snöa? Vill ha sol och värme, SOMMAR :( <3



tidigaste resan dit: 6 mars från danmark, 5000 kr (1vecka).


Sagobröllop.

Den dagen jag gifter mig, om typ 10år så ska jag ha en underbar klänning, något i dessa varianterna:

- stor.
- vacker.
- snö vit.
- utan band eller som på den första. Fast helst utan.
- sagolik!!!



Ny vecka.

Nu sitter jag här i mitt rum och är så sjukt sugen på köttfärspaj, choklad, tårtor, kakor, flygande jacob. Får nog stanna här ett par dagar. Känner mig som en vampyr som skriker efter socker...

Jag hatar socker, förstör mitt liv!

RSS 2.0