Såhär kommer det se ut på syrrans student:



Blev tyskland häromdagen med hela familjen och det nya tillskottet Jefffy. Verkar som min syster har hittat sin soulmae och är glad för hennes skull, än sålänge är han varm välkommen!

Vi har iaf handlat sprit så det räcker och blir över och min cider var ju inte direkt enkelt att få med sig hem.

Tuddeluu.

Jag går och hoppas på att få slippa jobba resten av mitt liv och bara leva på en blogg. Men det kommer aldrig att hända så varför ens anstränga sig? Jag skriver när jag skriver och har lust helt enkelt. Har ju ett liv utanför bloggen som är betydligt roligare. Sen har jag ingen fungerande digitalkamera så vad är det för mening?

Men skriver väl lite då och då. Angående min vikt TJENA! väger över 65 snart och snart ger jag upp fullständigt. Är sugen på att leva livet och äta allt gott just nu, så får väl se hur jag gör. Ingen strand för mig i år heller, jo kanske syns till i spanien för här kan man ju inte sola tydligen!

HUGS AND


Fick världens sötaste majl idag:

Kör inte över dessa krabbaterna, dem är så sjukt söta, små som stora!


Veckans låt:



Idolerna har gjort en singel tydligen. Tror detta kommer bli en hit faktiskt, en glad låt.

kläder som måste handlas, nööden!


- klänningar till studentetiden
- nya underkläder
- en lång svart kavaj
- nya svarta leegins
- vitt/svart spetslinne
- jeans shorts
- gladiator skor
- NY BIKINI

det är precis vad jag verkligen behöver nu innan solen bestämmer sig för att stanna.

Men nu säger hjärnan att jag behöver ett glas vatten, vi hörs imorgon!

Tisdag

blev lite bloggpaus där, kändes som allt gick down så var tvungen att samla energi. Nu är jag på banan igen och så ska det fortsätta. Valborg blev en lugn kväll, lite grill och chillkrök med some friends.

Har inte tränat på snart en månad och känner att det får vänta ytterligare. Men powerwalking har det varit mycket av och så ska det fortsätta. Vägningen är flyttad till nästa helg, känner att det gått åt fel håll, ska kolla vänta....

haha jo precis som jag tänkte har det som sagt gått åt helt fel håll:
(vägde mig i söndes så går utifrån det, resultaten kan vara mer mindre nu)

vikt : 62,4 --> 64 (+1,6kg)
fett: 33,7 --> 35% (+1,3%)
ålder: 32 --> 35år (+3år)

Så det var vad jag lyckades med på en veckas tid. Men denn veckan har än sålänge gått bra. Så får väl se vad resultaten visar på söndag.

Imorgon ska jag till stan med edvin och hans mamma. Först ska edvin på linskontroll och då tänkte jag kolla lite kläder. Sen ska vi hjälpa edvin att hitta en snygg kavaj och skor. Ska bli spännande och se hur han kommer se ut i kavaj, GRRR! Kanske kommer bilder imorgon, who knows?


RSS 2.0