Torsdag.

Matdagboken och träningsprogramet får vänta tills nästa vecka. Just nu vill min kropp tydligen bli tjock och har ingen lust att skriva upp allt jag äter, får ju ångest. Så ska leva livet i helgen, får se sen hur det blir.

Ses och hörs imorgon!

Miley Cyrus goes readhead YEH!

sånt gillar vi! Sen klär ju allt en skönhet, tycker hon passar riktigt bra i den färgen:


Pedofil?

Är det okej att vara 21 år och tycka en 16 är sjukt söt? Jo om han är kändis, sjunger som en dröm och är sötare än socker och heter Justin Bieber!

Tandblekningen kommer imorgon!

tror jag? hoppas jag! Så jag kan få mitt hollywood smile och ha en anledning till att inte kränga skräp.

Där med, godnatt!


Veckans låt:



Någon mer än jag som bara vill riva upp och ner på rummet, sparka ut i luften, snurra runt i en stol eller svinga runt med golvlampan... "I think about it all the time"

Tjena i dampskogen!

Nu har jag lugnat ner mig lite. Har precis skrivit under papperna på skatteverket så nu får jag tillbaka mina money, YEEH! Kling Kling i kassa, behövs verkligen nu när jag ska köpa mig fettsugning för hela slanten!

Nej sämt och sido, hoppas verkligen inte att det ska behöva gå så långt att jag lägger mig under kniven, uch nää!
Ska se till att gå ut och röra på min fläsk så mycket så möjligt. Men klart man måste sätta en deadline!

Men nog snackat om det. På valborg blir det chillgill hemma hos mig med några vänner, trevligt trevligt. Så mina kära vänner "ni vet vem ni är" är varmt välkomna hem till mig klockan halv 7 på valborg.

Får hoppas solen kommer fram imorgon igen, det är den ända nuförtiden som får mig på ljusa tankar! Så imorgon ska jag KRÄFTAN ut i solen och BRÄNNA fram fräknarna så jag blir till en riktig prickikorv, MUMS!


Anna Anka fyller år idag.

Får väl skriva grattis. Det är nog bara jag i hela sverige som diggar Anna Anka till 100%. Det är väl annas assistens idag med, grejjjt!

Hade inte tackat nej till hennes kropp i 50+ åldern:


Joe Jonas <3 Demi Lovato


Det verkar som att dem äntligen har kärat ner sig, på tiden? Sen jag såg camp rock har jag tyckt att de är "the perfect match" så nu ser det ut som det blivit så också. Fast blev besviken när man alrig fick se en kyss i filmen, men nu kommer det nog!

Onsdag



Frukost
- 2 grova mackor, en med ost och en med skinka
- 1 port mussli med yoghurt

Mellanmål
- ½ melon 

Mellanmål
- Yoghurt och ett äpple

Middag
- Tomatsoppa med ris.
- 4 fransbröd skivor med saltkött

Eftermiddagen
- 2 piggelinglassar
- 8 chokladkakor
- 1 chokladbulle
- 1 dubbeldaim

Resultat:
Kan ju bara säga att det går åt helvete!!! Håller på att bli galen snart. Snart ringer jag och bokarfettsugning för hela slanten. Är så trött på mig själv att jag får spader, kan inte göra något jävla rätt.

Onsdag



- Promenad 1 (40min)
- Promenad 2 (1h)

Den andra promenaden ska ske nu. Ska ut och gå en timme nu. Känner mig helt slut, legat ute i solen typ 1 ½ timme och är helt utmattad. Men vi synes sen!

Skiter i tisdagen.

Inte lönt att skriva vad jag käkat för det blev bara en massa skit!

Tisdag.

Mamma ska ha gäster idag så ska hjälpa henne med städningen hade ja tänkt. Men nu ska jag slappa och kolla reprisen av förkväll. Fast först ska jag ner och göra fruktsallad!

HUG

Angående proteindrinkar:


sa ju innan att jag inte skulle köra någon bantningsgrej. Men har ju druckit proteindrinkar flera år och måste trappa ner i lugn takt. så småningom ska jag även sluta med det, men får ta en sak i taget. får se hur lång tid det kommer ta att släppa..


Men bort ska det!

Måndag



Frukost
- 1 grov macka med sallad, gurka och skinka
- 1 port gröt
Mellanmål
- Proteindrink
- 1 äpple
Lunch
- Proteindrink
- 1 banan
Middag
- 1 dl ravioli
- 5 skivor blodkorv med lingonsylt
- 3 piggelinglassar
Kvällsmål
- Protendrink

Resultat:
gick åt skogen igår igen som ni ser och börjar få spader. men idag ska jag klara det minsann!



Promenad 1 : 40min
Promenad 2 : 40min

Tandbekning.

nu har jag äntligen köpt min tandblekning. Så den dyker väl upp i brevlådan nu i veckan, ni får följa med under resultatens gång och se om det fungerar!

Detta är målet:


Vad händer idag?

har haft en ordentlig sovmorgon idag, har verkligen sovit ut. Sen var jag ute och gick en lång promenad imorse, sjuk skönt. annars idag ska jag till doktorn och efter det ska jag gå en sväng på mobilia med baby. sen ska vi hem och ta det lugnt. kanske ger vi oss ut på en promenad who knows?


Veckans låt:

Kan man bli mer än glad när man hör denna låten? (refrängen diggar jag)




Här får ni några bra låtar:


.




Frukost
- 1 stor skål med hallonyoghurt och värmda hallon.
- 2 grova mackor med salladsblad, skinka och gurka.
- 1 glas apelsinjuice.

Mellanmål
- Proteindrink
- 1 äpple

Middag
- 1 burk fiskbullar
- ½ keso
- 3 piggelin glassar
- 3 bitar hallonpaj med vaniljsås

Kvällsmål
- Proteindrink

Dagens resultat:
Har väl inte gått direkt som jag ville med middagen. Inte riktgt meningen att man ska kränga massa glas och hallonpaj. Så är sjuk besviken att jag inte klara hålla mig från det reda första dagen. Men det är en ny dag imorgon och då ska det bli bättre.

Nu ska jag ut och gå en timme och bränna bort hallonpajen och glassarna. För sålänge man bränner det man får i sig så lägger mig inte på sig möget.

Sen ska jag rensa ut hela vårat skafferi så jag inte faller för fler frestelser.


söndag.

telefonen plingade precis och kan tänka mig att det är baby. Så får väl se till att dra mig från datorn nu, ska ner och laga mat. Sen blir det säkert en promenad med hundarna får se. Har redan hunnit se alla filmerna jag fick igår och I love them. Så ska kolla runt på nätet nu och se om jag kan hitta några fler intressanta.

Ha det bra!


.


Mina värden:

Vikt: 62,4 kg
Fett: 33,7%
Vatten: 47%
Muskler: 39,3 kg
Ålder: 32 år

Normal värden:

Vikt: 57-71kg
Fett: 21-33%
Vatten: 45-60%
Muskler: ----
Ålder: Mindre än 21

Resultera:
Skrev som sagt innan att jag inte är ute efter att gå ner i vikt, det är lagom där jag ligger. Men min fettprocent är för hög, borde ligga mellan 21-33 och har 33,7. Vill inte ligga på gränsen utan vill helst komma ner runt 26 tycker jag är bra. Sen vattengränsen ligger på 45 och jag har 47, så vill nog komma upp mycket högre där, runt 55. Sen min ålder är ju snart 21 och vill ju inte det ska stå 32 som det gör nu. Så där skulle jag vilja få ner den till minst 21 iaf.

(För er som undrar så har vi en speciell våg som man kan mäta värdena med och den fungerar för er som ej tror på sånt. Har använt den i flera år och den mäter bra på alla än sålänge.)

Min väg till det hälsosamma livet startar nu!

Jag kommer väga mig en gång i veckan oc lägga upp det i bloggen. Varför? För jag vill bevisa att man kan gå ner utan att gå på någon jävla korkad diet. Tänker bevisa detta för mig själv så jag slipper alla tankar på mat/ kropp etc så man kan börja leva normalt. Bara man äter tillräckligt med protein, kolhydrater, vitaminer och mineraler så går det. Sen är jag emot snabbfood, visst det är sjukt gott ibland men inte alltid. Så MC/BK/ MAX etc är helt uteslutna. Vill jag ha mig något onyttigt ställer jag mig och gör det själv. Sen får man snåla lite med godis och kakor men tänker absolut inte utesluta det.

Så vi får vä se hur det går. Är inte ute efter att gå ner i vikt även om jag kanske kommer göra det. Vill bara att min kropp ska orka med allt och må bra och det är det som är mitt mål. Så det är inte vikten jag bara ska skriv upp utan alla värden. Vikten skiter jag i, men fettprocenten ska bort för det är det som får min kropp att bli hängig och all ångest att bubbla över.

SÅ NU GÄLLER DET!


.



(MORGON)Promenad 1 - 40 min
(EFTERMIDDAG)Promenad 2 - 30 min


Sommarväder!

Kan man bli mer än glad när solen strålar som den gör just nu. Har precis legat ute i solen i en timme och fy vad skönt det var. Hade solskyddsfaktor 30 både i ansiktet och på armarna och ändå trängde solen igenom så nu har man fått en touch av color. Ska försöka sitta i solen så mycket jag bara kan, inga solstrålar ska slösas bort. Sitta inne kan man göra när det snöar och regnar.

Så min sammanfattning blir: JAG ÄLSKAR SOLEN!

Min syster kan vara för bra ibland!

fick nyss båda twilight filmerna och AVATAR av syrran, då måste jag ju erkänna att hon är helt underbar! <3



Då var det dags med förändring..

Imorgon så ska det sakta men säkert bli förändringar med bloggen. Nu ska jag bruka allvar och skriva om "MY LIFE"! Imorgon börjar mitt nya liv har jag bestämt. ar varit sjuk nu fram och tillbaka och känner verkligen för en ny start nu och är taggad till tusen.

Så nu ska ni få bilder, tränings och matdagbok, händelser, testa på saker, skvaller och så mycket mer. Från och med imorgon så ska det bli ändring på hela mitt liv, det är dags att vakna nu känner jag och bruka allvar. Så idag ska jag bara njuta av det onda och äta HALLONPAJ!!! Sen har jag redan hunnit äta en halv violglas, 2 dubbeldaim, 2 nybakade bullar, FALUKORV OCH STUVADE MAKRONER! etc etc...

Så imorgon ska det börja hända grejer och ni ska följa med genom sanningarna i mitt liv. Så om ni är intresserade vill säga läs och njut!

HUG

Två saker som jag verkligen vill ha och behöver...

en ny bikini och ett par jeans shorts!

- Gillar Miley cyrus rockiga stil.

were is the love (sun)?


vart har solen tagit vägen? trött på detta usla väder nu och vill ha sommarvärme NU! Kan inte molnen försvinna härifrån snart eller ska vi behöva frysa ytterligare. Räker det inte med att vi hade vinter i typ ett halv år? Hoppas verkligen att det kommer bli en riktig sommar i Sverige i år, annars tar jag mitt pick och pack och drar!

Är fortfarande sjuk eller sjukt hängig. Huvudvärk och känner mig så sjukt slö. Så nu ska jag kolla några tråkiga repriser på tvn från internet och senare kommer väl edvin förbi en sväng.

Ska fixa hela bloggen som jag sagt tidigare och fler digitalbilder. Det ända jag väntar på nu är att bli frisk och pigg så jag orkar med allt.

Några händelser i MAJ / början på JUNI

- Valborg
- Linda fyller 21år
- Tandblekning
- Fixa bryn och ögonfransar
- Syrran fyller 19år
- Ett set fransk manikyr
- Diar fyller 21år.
- Träna bort magen
- Jag fyller 21år
- Shopppa loss sommarkläder, speciellt bikini!
- Sara fyller 21år
- Tyskland med la familja och shoppa alkohol till syrrans student
- Anna fyller 21år
- Edvin, Syrran, Josse etc.. studenter
- Edvins amerikansk fotbollssäsong börjar
- Edvin ska börja jobba
- Jag ska hjälpa mamma på jobbet

det var en del av det som ska hända. Lovar att det blir bilder!


Ja man kan ju undra vad jag har gjort..



Sean Faris, he is hot!



MUMS!

vill ha ny klänning!

Nu inför alla studenter så vill jag hitta några fina klänningar känner jag, helst ljusa. Har så gott om svart så behöver lite färg i min garderob känner jag. Här är två jag tyckte var söta:


men nu ska jag se anna ankas assistent, ciao

nu är jag helt slut.

nu ska jag krypa ner i sängen, ha det bra sålänge.

HUG

My new blog:

- digitala bilder.
- mängder med bilder.
- dagens outfit.
- resor.
- händelser.
- mer bloggande.

och så mycket mer...

Kommer komma igång inom kort med bloggen..

denna gången kommer det bli stor förändring på bloggen. Men just nu är jag sjuk och det är en del som måste fixas först. Men hoppas iaf att innan maj månads slut så ska bloggen vara på gång!

Nu ska jag checka tv med mamma. Just nu sitter hon och kollar ett repotage om hajar, BORING.

Hon fråga nyss;
- hade du vågat simma där nere?
- SJÄLVKLART INTE!


Min favoritlåt just nu:


sjuk sjuk och återigen sjuk...

igår skulle jag ut med mina girlfriends. Men kvällen blev inte alls som jag tänkt mig, febern vägrade släppa och slutade med att jag fick bli hemma och sova istället... buhu! Längtade verkligen efter att gå ut och roa mig med mina vänner, men det blir inte alltid som man vill har jag märkt :(

Så idag ska jag bara ta det lugnt och hoppas att jag blir frisk snart! Vill inte vara sjuk, finns inget att göra. Så himla tråkigt att ligga och glo tv eller bara att ligga en hel dag i sängen är tråkigt.

Nu ska jag iaf gå ner och ta en halstablett, så sjukt ont i halsen...

Men vi synes maybe tomorrow!

HUG


Biobiljetterna är bokade.

det blir klockan 21.00 imorgon i malmö. Ska bli kul att se om Alice i underlandet i 3D slår Avatar i 3D, tveksamt. Är sjukt sugen på att se avatar en gång till, love that movie!


Torsdag och imorgon är det helg.

Idag kom Michaela hem från tyskland. Så jag, micki och Buffy stack till stan. Riktigt fint väder och vi hade riktigt trevligt! Jag hittade 4 linnen på ginatricot, bilder kommer imorgon såklart. Ska hinna inom h&m och köpa brillorna imorgon så passar på att lägga in bild på dem med imorgon.

Nu sitter jag här på mitt rum och åt för typ 2 timmar sen och jag är hungrig igen, URK! Blir inte bättre när jag vet att mickis just nu sitter och äter stuvade makaroner med falukorv :( min favvisrätt!

^ÅHHH längtar tills lördag ska bli så himla najs. Först taco sen förfest med girlsen och sen utgång! GREJT.

Imorgon ser dagen ut såhär än sålänge:

- Jobba
- köpa brillorna
- träna med buffy
- bio (alice i underlandet)

Men nu ska jag ner och kränga, be right back!


ska iväg och träna, först food:

tänkte sticka iväg och gymma om ca en timme. först ska jag ner och äta kycklingsallad, mums!

Just nu blir det mest en massa cambilder på datorn och det är ju inte lika kul som digitalbilder. men lovar att det ska bli ändring på det. just nu har jag ikke tid med det och sen måste jag fixa en del program på datorn först så den inte lägger av totalt. så vågar inte ladda upp för många bilder. Men såfort jag är färdig med det så kommer det en hel del kan jag lova. Så det blir väl om ca en månad kan jag tro, återstår och se.

Så nu får ni nöja er med en tråkig cambild, inte ens det får spel på ljuset.
Här får ni en gammal en på brillorna igen.


Men ska pysa nu ner och äta nu!

HUG


nu kommer bilderna på my new plaggs:

mina slitna leeginsjeans som kommer bli ett favvo plagg känner jag:


Sen klänningen jag väntat på i månader att få köpa:


Fast denna klänningen är snäppet bättre, I totaly love it!:(bakifrån)


Sen har jag tagit över en tröja som syrran ej ville ha längre:


Så de var det. Skrev för någon dag sedan och visade mina nya solbrillor som jag verkligen diggar. Nu har jag hittat ett par bruna med guldkant exakt samma modell, klart jag ska ha dem känner jag nu. Alltid kul med lite variation.

blev inget myspys, bloggen fick tiden istället..

nu har jag suttit ex antal timmar och fixat bloggen. nu orkar jag inte fixa mer och känner att detta får räcka denna gången. är hyfsat nöjd så det är ju bra. nu är jag helt slut, nu menar jag helt slut. glömde dessutom stänga av min värmefläkt så nu är det bastu i mitt rum, behöver öppna innan jag kväver mig själv.

men vi synes antagligen imorgon I guess. Får väl se om jag kan komma på något roligare att skriva då. har fortfarande inte lagt in mina nya plagg, dåligt av mig. Men får väl försöka fixa det tills imorgon.

ha det bra!

sitter på mitt rum och drömmer mig bort..


är så sjukt trött och lite krasslig idag. så nu tänker jag sätta på OC och krypa ner i sängen och försöka bli frisk och utvilad. Idag blir en riktigt lugn dag känner jag.

Imorgon ska jag va med eddie och vi ska gymma. Buffy ska också hänga med I belive :) Annars så ska vi väl umgås vilket vi inte gjort på flera veckor nu jag och eddie. Har bara träffats snabbisar, men imorgon hoppas jag att det blir mer :(

Planer än sålänge:
[ ] - Gym 3ggr
[ ] - Bio: Alice i underlandet
[ ] - Doktorn (problem med magen så ska undersökas)
[ ] - Utgång med töserna på lördag! *fett najs*
[ ] - Powerwalk 5 ggr

så ser det ut än sålänge med det kommer mera. Men nu ska jag lägga mig och mysa.

Ha det bra.


Baby fick jobbet!

edvin smsa nyss och berättade att han fick jobbet. Så nu blir han anställd dirre efter skolan, så himla kul för han! Men förstår dem helt och hållet, dem hade ju inte tänkt rätt och dem slängt bort en sån duktig kille. Så får väl hoppas att han håller sig lika glad tills imorgon då han ska träffa mig :D

älskar dig edvin <3


Tjena i mossen.


Känner att det ligger virus i luften. Känner mig lite krasslig faktiskt, inte bra inte bra... Hoppas nu verkligen inte att jag blir sjuk för det pallar jag inte med. På torsdag kommer micki hem från tyskland, så på lördag blir det stor utgång. Ska bli riktigt nice med alla girlsen, var ett bra tag sedan sist. Annars i veckan blir det muchoo träning, eddie, friends and bio mit mama. Vi ska äntligen se Alice i underlandet, så vill mamma så gärna se den så får bli så :)

Nu ska jag snart gå in och kolla svenska hollywoodfruar repris, anna ankas assistent repris och couger town eller hur det stavas repris. Annars ska jag bara ta det lugnt idag, I need  it. Har så sjukt ont i magen, skit jobbigt! Men kommer väl in en sväng senare I belive.

Ha det najs!


RSS 2.0