Godnatt!

ska borsta tänderna nu och sen lägga mig och kolla en film. Min älskling "iphone" ligger och skriker på mig! Men vi kanske synes imorgon.



Jag är rädd för att misslyckas när jg nästan är vid mållinjen, det är nog det som får mig att misslyckas. Men denna gången ska jag gå hela vägen och om jag inte lyckas nu så lyckas jag i framtiden!

Amen jag har ju glömt dig?

har helt glömt bort att jag äger en blogg och som jag skulle bli aktiv med. Men så är det, tooo muchoo to do helt enkelt.

Min vecka ser ut såhär:
- Jobba alla dagar.
- Möte imorgon.
- kolla mammas pojkar med buffy & Linda på tors.
- White på lördag, "förfest hos girlsen eller i staffanstorp who knows?" 
- Julpynta på söndag.
- Se nya harry pottr filmen ytterligare en gång med mamma. 
- Skriva några blogg-inlägg förhoppningsvis. 

Så det var min vecka!
 

Någon som vill ha en axel eller varför inte en hel bröstkorg?

Blir så himla irriterad.. Först så skdade man pekfingern när man spelade bowling i lördes. Nu är den lika tjock som en stor korv. Sitter man i kassan och är van att använda pckfingert är inte det lika bra med ¨långfingret. Sen detta inlägg tr mig säkert 10min extra nu för mitt finger.

Inte ens lönt att strta upp min nya telefon känner jag, den får vänta tills efter helgen...

Sen ska man ju ut på lördag och hade planerat att jg skulle ha mina pumps. Men eftersom man så KLUMPIGT nog sprang in i foten på sängen SMART!!!! så har man en tjpck korv till lilltå också, GREAT! Så blir nog mammas sandaler om jag ens kan röra mig. Just nu gör det så sjuk ont när jag går att jag snart ger upp och blir hemma.

Ingenting vill gå som jag vill. Nej nu ska jag ner i duschen och sen sova. Har precis ätit för 5 brandmän så nu lägger man välk på¨sig ca. 2 kg till helgen med. Nej nu går jag innan hela bloggen typ får virus.

Kommer jag inte tillbaka imorgon så har jag förmodligen trillat i trappan och ligger mer gips!

HA EN BRA HELG!

IPHONE! <333

Då har man skaffat iphone, ska läggas in det senaste imorgon och sen får jag hem min kära älskling :D:D WIE <3

kolla så sexig den är:


Nu ska jag gå ner och...

BADA! haha <3

Jag vill le igenom livet!


Sådär ja..

Det var ett bra tag sedan och har väl inte direkt så mycket att skriva om.

Några saker som händer nuförtiden:

- Jobbar varje dag och det går bra.
- Rygginflammation, så det gör rätt ont då och då (går till kirupraktor).
- Tänker inte ta sprutan mot svininfluensan, varför? Maybe I die?
- Min hjärna är på någon öde ö utanför australien och ingen aning när det vill komma hem.
- Min vikt är på väg bort och har ca, 6kg kvar sen är jag DONE, äntligen?
- Blir snart en isbit för har inget element i mitt rum, varför? Mina föräldrar får inte tummen ur röven och fixar det. Dem blir väl lättade om jag väl fastnar här så kan dem spara in pengar och använda dem till annat.
- Mitt hår har äntligen bestämt sig för att växa och nu är det ca, 2dm kvar till mitt mål.
- Bowlade i helgen och klämde min finger 4gånger så nu är min pekfinger lika tjock som min stortå.
- Kan inte sluta bada.. mitt nya beroende vill ej släppa. Kanske beror på graderna i mitt rum, hellre ett bad med 50grader varmvatten än tillbringa tid med isberg utan jacka?
- Tror min kropp börjat få brännskador med tanke på hur varmt vatten jag badar i, onormalt?
- Sover med riskudde (en liten tygpåse med ris som man värmer i micron), tyvärr har jag redan bränt risen typ 50gånger? så nu luktar det bränt skit i min säng MUMS!
- Min familj har planerat att åka till spanien på februari-lovet. Men eftersom jag drömmer om flygolycker och har senaste resan i bakhuvudet så lutar det åt en hel vecka ensam i ett stort hus, fullt med spöken? YÌPPIE!?
- Snart Julafton och på min önskelista står det PENGAR med stora bokstäver.
- Har börjat somna lättare om nätterna, kan bero på att maten jag nu äter består av mindre socker?
- Funderar på om jag ska följa julkalendern i år, fast är väl inte lönt.. Så blir väl ett avsnitt av mysteriet på greveholm varje dag istället "bästa julkalendern ever!".
- Har börjat skriva mina nyårslöften.. än sålänge handlar det bara om mat.
- Känner att det är dags att bruka allvar med bloggen. Men sen upptäcker jag efter en vecka att jag var för lat för att ens starta datorn?
- Vill ha ett par SNYGGA lårhöga stövlar utan klack, men det är lika svårt att hitta som en gratis parkeringsplats i malmö city?
- Upptäcker en ny person varje dag som vunnit ett körkort på lotto och håller nu på att ta död på alla som betalt 15000 för sitt, varför inte liksom?
- Funderat på vad folk tänker när dem är inne på min facebook och upptäcker att jag bara har tre bilder där jag är taggad. Stackars tjej inga vänner?
- Ibland blir man lite deppig när man känner att typ 1person läser min blogg, men är iaf glad att någon gör det!

Tack för mig!

Hur min vecka ser ut?

- jobba typ hela veckan.
- gå ner minst 2 kilo.
- träna så mycket jag hinner.
- no alkohol and cigaretter.

Måste lämna in min dator nu i dagarna vilket jag skulle ha gjort nu ex antal månader med inte gjort. Nu ska jag läsa min mejl och efter det ska jag duscha. Sen ska jag hoppa ner i min helt nybäddade säng och bara ta det lugnt.

Skrev för någon dag sedan att jag skulle bli en ny människa, eller rättare sagt the real me. Men det kommer nog ta någon vecka att hitta tillbaka, but I'm on my way!

Nu ska jag städa min garderob för fick ju vända upp och ner på den igår när buffy skulle låna kläder, haha.

Men vi hörs i dagarna, HUG


Jag är busy!

ohhh har snaert jobbat ihjäl mig. Skulle behöva typ 1 månads semester till spanien. Jag har verkligen inte haft varken orken till bloggen eller tiden.

Kommer bli körigt nu en månad ytterligare framöver men sen ska jag försöka iaf skriva minst ett inlägg om dagen. Jag hatar kyving så nu vet ni det, fick en torr äcklig på IKEA NEVER MORE! hahaha.

Så nu ska jag äta typ vatten och INGET bröd i 1mån, ska fan gå ner dem sista kilona nu, håller på att få spel på mig själv!

Buffy du är bäst, vad hade jag gjort utan dig! <3












Everyone make's misstake...

RSS 2.0