När ska drömmar bli till verklighet? Snart hoppas jag....


När ska drömmar bli till verklighet? snart hoppas jag!


Tjenis penis!

Nu har jag landat i mitt hus efter några dagar hos älskling. Jobbat har man gjort hela helgen och känner sig sjukt slö och hur skönt är det inte när man vet att fyra dagar framöver kan man bara slappa! NAJS

Just nu ska jag slå på tvn och kolla en film. Fast måste först kolla några grejer på nätet, ska iväg och shoppa lite imorgon hade jag tänkt. Eller inte shoppa kläder då utan kolla säng och garderob. Ska nämnligen ändra på mitt rum hade jag tänkt, ska bli sjukt najs! Vill ha en väldigt stor garderob som jag kan hänga mina snygga plagg i ;) så man blir mer sugen på att sätta på sig något snyggt och inte alltid se ut som ett loffas.

Så det är vad jag ska göra imorgon. Så ska först köra mamma till jobb och sen blir det en himla körande dit och hit. Men vill man hitta det billigaste/bästa så får man kolla överallt.

Sen nu när jag bott hos edvin lovade jag mig själv att äta nyttigt. Men blev det så? NEJ! :( så sjukt besviken blev jag på mig själv när jag vägde mig. Har ju bara ätit massa mög varje dag och så kommer man hem och så har man lagt på sig två kilo på 3  dagar, KUL!

Så från och med imorgon ska jag verkligen skärpa mig. Ska göra upp en deal med mamma så man blir lite mer taggad och inte faller tillbaka. NU **** SKA DET GÅ VÄGEN!

Men nu ska jag kolla vidare, men vi synes imorgon!

HUG

Magen kurrar och det luktar mat!

Nu har jag både duschat och packat mina grejer. Sitter här och skrattar för mig själv åt klippet min syrra visade på sin kompis igår där han är utklädd till gammal gubbe och vinkar på bilar som kör förbi, HAHA tror jag svimmar!
Nu får jag snabba mig med detta inlägg annars kanske fisken blir kall. angående helgen så vet jag inte om det blir mycket bloggande. Kan ju se om jag kan komma in en sväng och uppdatera, annars får ni hålla er till månadag.

Nu ska jag kolla en prinsessas dagbok 2 8-) och äta min mat:

MUMS!!!!

Vi hörs! HUG

Godmorgon sverige!

Nu sitter jag i min säng och kollar ut genom fönstret och ser att solen tittar fram. Kom nyss på att jag glömt äta mina vitaminer, brb!

(30sek senare)
Tillbaka! Vad som händer en dag som denna? Ska alldeles strax packa en hel del grejer. Funderar även på att få med mig datorn faktiskt. För annars blir det inget bloggandet och jag kommer vara uttråkad. Fast tror nog inte det blir någon dator ändå, så tror jag struntar i det. Ska bo hos edvins mamma nu till söndag. Hans mamma är med sin kille i amsterdam så vi passar på att njuta av varandra till söndag, MYS!

Tråkigt nog ska jag jobba hela helgen, det är nog det ända negativa. Fast ifs så jobbar jag bara till fyra lör-sön. Fast imorgon jobbar jag till sex, inte lika skoj direkt :/ Fast edvin ska väl med jobba så då jämnar det ut sig. Får tänka positivt, pengar på kontot GREJT! 
´
En annan kul grej är att jag lyckades sköta mig med maten hela dagen igår. Har inte lyckats med de på två månader nu. Har alltid lyckats få i mig något som inte ska ner. Men igår lyckades jag, så får se hur det ser ut på måndag.

Var hemma hos Linda igår och vi snackade skit, buffy var såklart också med :) Så passade på att låna några filmer från linda, bla australia som jag ännu inte sett. Så det blir väl den jag och edvin kommer se nu i helgen, mys.

sitter och funderar på om jag ska duscha nu innan, hmm. Blir nog bäst så slipper jag göra det sen så älskling inte blir besviken på att jag slösar våran tid.

En annan kul grej att veta? Jag fixade ju med datorn igår och vet ni vad? jag lyckades ta bort det stora viruset som sjukat ner min dator totalt. Så nu verkar det som min dator är sig själv igen, jag är ett geni!

Nej ska packa lite nu, men jag återkommer. HUG

Har fått en finne, not fun!

SOMMAR <3

längtar så till sommaren, med sol och massa bad! Vill utomlands till värmen och bara njuta!!

GE MIG SOMMAR NU!!

Denna bilden är tagen i grekland när jag var där med syrran för 2år och 6mån (2007) sedan. Så underbart vi hade det!



Har aldrig varit brunare än den gången, tror aldrig jag uppnår den färgen igen utan fusk. Är ju väldigt ljus i hyn men där lyckades jag. Kan ju bero på att jag pressat typ varje dag hemma i solen/4 veckor i spanien och en vecka i grekland. Men aldrig mer ska jag pressa, ska vänja mig vid den jag är. Inte lönt att försöka att nå upp till andra med mörkare hud. Så denna sommaren ska jag köra minst solskyddsfaktor 20 när jag är ute i solen! Annars kommer mittt liv sluta på en macka med smör och det vill jag inte!

ska göra allt för att lyckas, det räcker!

har inte alls sköt mig nu med mat etc. Har blivit alldeles för mycket suger sista tiden.. Sen nör man äter så mycket socker så blir det bara att man vräker i sig ännu mer nästa dag. Så från och med nu, no suger! På måndag ska jag börja röra på min kropp och försöka få den att forma sig lite. Har ju ex antal månader kvar nu innan beachen 2010, då jag ska ha lyckats! Så nu ska jag ge järnet, ska lyckas med något för en gångs skull! Efter snart 7 års längtan så är det på tiden.

4kg till mitt mål, jag ska lyckas!



Återkommer på måndag angående detta ämne, ska nämnligen sköta mig fram tills dess förhoppningsvis (A)

GOODLUCK!


Jag har en hemlighet som ingen vet..

eller nästan ingen ;) sug på den!

Hitta lite kärleksbilder:

Du är mitt allt älskling, the best I ever had!





EDVIN <3 JESSICA = FÖREVIGT!!


Jag är fan bättre än jag trodde på detta..

har precis raderat en massa filer på min dator och gått igenom alla tänkbara virus-filer. Känner mig grym nu eftersom jag lyckats få igång msn på en dator med virus och nu även windows, I'm fucking goood! Så nu är jag hel nöjd så kanske man kan använda älsklingen "min bärbara dator" nu :D wie! Allt verkar fungera och jag är hur glad som helst. Även hur glad som helst är att JAG klarade detta utan hjälp. Tack gud för detta, nu behöver jag inte oroa mig för bilderna och konversatinerna yehh hoo

TJIHEJ

Tjenis penis!

Har inte alls varit aktiv med bloggandet och känns inte som att jag håller det jag säger. Så nu ska jag säga det på rätt sätt. Skriver när jag känner och har lust. Kan bli varje dag eller en gång i veckan, återstår att se.

Min jobbe vecka är slut och cashen är snart på kontot. Nu blir det nog mest jobb på helgen, mer cash mindre jobbtimmar, najs! Annars är livet helt okej för tillfället.

Planer? hmm. Har några grejer som jag håller på med... Vikten går åt helvete för tillfället, mitt sug är på max nivå och mina kilon vill inte gå neråt. Men har satt en deadline, 31 januari då ska vågen visa mindre än 60!! och gör den inte det, ska jag springa en mil eller simma 2mil! Så ge mig styrkan nu så jag kan klara detta möget!

Jag och edvin skulle börja träna nu 1 januari, sen blev det flyttat till 18 januari och nu är det flyttat IGEN till 1 februari. Känns som jag skjuter upp det hela tiden, usch hate it! ;/

Någon som sett en resa till gran canaria 2 veckor i februari för mindre än 2000? CALL ME! Måste savea money till framtiden.

Annars har jag väl inga större planer just nu direkt, tar dagen som den kommer.

HA DET BÄST!
Bjuder på en gammal bild:
 '
Blev en på baby istället, MUMS! <3333

Tjohejsan!

Nu har min familj landat i egypten och där är tydligen 28 grader. Ångrar lite att jag inte följde med :( saknar dem redan! Har knappt kunnat sova så orolig jag varit, men nu känns det bättre när dem äntligen är framme. Själv är man ensam hemma och jag är mörkrädd =/ jobbigt.. Men får hoppas att det kommer gå bra. På jobbet var det ännu värre, skulle stänga butiken och det är sjukt läskigt när det är typ en i butiken. Tänker: - snart händer något! Sen när jag skulle stänga så var jag tvungen at släcka alla lampor, fick fan panik! usch nä :(

Men jag lever än sålänge, har städat köket och nu är här fin fint. Ska snart ner och baka bullar, känner jag behöver det! Sen ska jag krypa ner i sängen och gosa med min värmekudde, svinkallt ju! Se om det går någon bra film.

Så detta är väl vad jag kommer skriva idag, ha det najs!

Sådär ja!

Nu har jag slängt ut hela frysen och nu håller isen i frysen på att smälta. Har nyss bytat sänglakan och ska alldeles strax ner till badkaret och efter det ska jag lägga mig i sängen och kolla massa filmer.

Inatt/imorgon åker min familj till Egypten och blir borta en hel vecka ;/ kul för dem men ensamt för mig. Pernilla kommer förmodligen imorgon kväll hoppas jag ;D Sen kommer edvin en del andra dagar. Ska jobba fullt ut hela veckan fram tills dem kommer hem nu och snacka om att jag kommer bli utsliten. Så veckan efter så är det jag som kommer ligga hemma i sängen och sova ut. 

Men nu är det dags för mig att ta ett bad, hörs imorgon! HUG

Sheeeiiit!

Det tog en himla tid att skriva och lägga in alla dessa bilder, men nu är jag äntligen färdig! Missade en del men det får va så. Nu ska jag ner och tömma frysen och städa kylen.

Kommer tillbaka senare och skriver något I guess!

HUG

Mitt 2009 fortsättningen.

Blev inte helt klar med mig igår, glömde ju helt bort:

 Både jag & Edvin klarade körkortet! ;)

 Olle hade fest i sin nya lya.

 Syrran hade 18års fest och grannen blev ett psykfall.

 Tandställningen försvann, YEEEH!!!

 Michaela kom hem från Tyskland.

 Tog slut mellan Sören & Buffy.

 Tog även slut mellan Michaela & Fredde.

 Slet som ett djur på lager-jobbet. (fick money iaf)

Edvin spelade match:


 Max i edvins lag tog studenten.

 Andreas student blev då jag träffade anna efter 1½års snack.

 Me.

 Kollade matchen sverige-danmark.

 Krängde på mcdonalds "detta var en av 100gånger jag varit på mcdonalds år 2009", här med mina små barn.

Juli:
 Stockholm med mamma & Edvin.

 Blekte tänderna!

 Chillkrök @ Edvin.

 Campade med Edvin & hans pappa, hälsade även på edvins moster med familj.

 chillkrök hos Abbe.

Augusti:
 Invigning av edvins brors tatuerings-studio.

 chillkrök hos Audam och efter blev det iväg på emo-fest.

 fest hos edvins bror.

 Edvin spelade match.

 blev en hel del malmöfestival.

September:
 Bodde hos edvin en hel vecka, när hans mamma var i amsterdam. Såklrt fick Puttesnutte vara med!

 Blev kinaresturang med Buffy, Linda och Micki.

 Michaela flyttade till tyskland på riktigt.

 Edvin tatuerade sig.

 Firade Josefin som fyllt 18år.

 Törringe med gänget.

 Fest hos Micke.

Oktober:
 Mammas pojkar började och vi samlade oss för att kolla vår gamla klasskamrat från gymnasiet Tim, fick oss många goda skratt. Bobbys mamma är crazy, hahah!

 David Guetta @ slagthuset, sög!

 Mamma & Pappa fyllde år.

 Började gå till en kirupraktor.

 Började mitt nya arbete, sitter numera i kassan YES!

November:
 Middag med hela edvins lag.

 Blev en del White @ slagthuset.

 Michaela fann sin René i tyskland, woho! :-D

 Buffy fann sin Diar and thats grejjjjt! :-D

December:
 Var på badhuset med baby.

 Sen blev det jul med hela tjocka släkten och dagarna där efter med edvins familja. Alldeles för mycket julmat! Men jag älskar det ändå <3

 Nyår med the gang, blev inte som man tänkt sig :-( fast vafan kommer fler!

 Nu börjar 2010 och jag är fett taggad!


 THE END OF 2009


Godnight!

Den andre delen får ni imorgon för just nu orkar jag inte sitta här längre! Ska ringa Pernilla nu och höra hur läget är och sen ska jag kolla paradise hotell!

Seee yaah tomorrow <3

Mitt 2009 <3

Januari:
 Var allmänt glad.

 1år med älskling.

 Fortfarande svullen efter operationen, hade tandställning och löshår.

 Edvin hade födelsedagsfest med alla från laget typ.

Februari:
 Bio med Pernilla och Linda.

 Fest hos Olle.

 Alla hjärtans dag.

 Spanien med älskling, mamma & pappa, syrran och viggen "hennes kille*.

 Flygresan har satt sina spår i mitt huvud och nu är jag flygrädd och vet inte om jag kommer våga flyga igen...

 Älskling fyllde 18år, stor kille!

 Buffy fyllde 20år och det firades med en fes ofcourse!

Fler bilder från buffys fest kommer här:


Mars:

 Dags för edvin att ha ytterligare en födesedagsfest!

Fler bilder från edvins 18års fest hos mig:



 Firade Edvins pappa Sven när han fyllde 50år.

April:
 En hel del slagthuset från och med nu och framåt.

 Michaela flyttade till Tyskland.

Vollybollsfest @ my place:

 Linda fyllde 20år. Som jag sedan i maj hade födelsedagsfest tillsammans med!

 Ministy of sound @ slagthuset with everybody.

Maj:
 (Födelsedags fest med Linda, no pictures sorry)

 Jag fyllde 20år!

 Edvin & Jag <3

Fortsättning följer!

 


Egypten utan mig...

Tidigt på torsdag så kör jag la familja till svågetorp där dem sedan ska färdas mot kastrup och efter det Egypten. Skönt att vara hemma själv en vecka, fast nu när det närmar sig så vill jag inte dem åker :-( skulle något hända dem så dör jag, så snälla kära gode gud låt inget hända min familj *peppa peppa ta i trä*. Men edvin ska bo här en vecka och hålla mig sällskap, tur är väl det.

Jag älskar min familj över allt annat, aldrig utan er! <3


ÄLSKAR ER MEST AV ALLT <3


Baby ska odla hår, får se hur länge han klarar det...


Min kyss nyår 2010 gick till...


Edvin Svensson <3

Bilden är en av våra allra första kyssar! Never forget <3

Har nu varit tillsammans över 2 år och inte förrän nu har jag insett att he is the one and only!

Nyår.

Förfesten startade här hemma, senare in till gustav adolfstorg och där fick vi stå inne på mcdonalds klockan tolv, eftersom utanför höll 3 världskriget till, sen hem till andre och alla hans grejer inkl adams jacka PUFF gone! Det jobbigaste är att man var på samma ställe som dessa idioterna och skulle aldrig låtit dem gå, hoppas jag aldrig mer träffar dem iaf! GO TO HELLLLLL!

Så det var min nyår, kan inte bli sämre! Men ser det postivit och hoppas att de blir ett super år istället! <3

¨

Kardo var nog den som verkligen försökte att göra dagen roligare och han lyckades "bussdörren HAHA" TACK!

Adam och Abbe ville inte vara med på bild så får väl acceptera det, annars lär jag få igen! :'(

GOTT NYTT ÅR


...


RSS 2.0