Så nu är det dags för mig att säga godnatt!

Detta blir mitt sista inlägg idag och är säker på att det blir ett och ett annat inlägg imorgon, kan jag lova. Men nu ska jag snart stänga av datorn fast först ska jag in på youtube.com och söka på miley cyrus. Något speciellt jag letar efter och om jag hittar det så lär det stå på bloggen imorgon.

Men ni får sova så gott, HUG


ensam hemma.

just nu är jag helt ensam hemma och jag hatar det. Planerat att gå ut med hundarna sen klockan 6, men eftersom mina föräldrar stack vid den tiden har jag ej vågat. Vågar ej gå ensam ute när det är mörkt. Såfort man möter någon får jag typ panik. Om inte vårt samhälle hade varit så osäkert så hade jag vågat men efter allt man läser i tidningarna och hör så är det inte konstigt att man blir rädd.

Så nu har klockan blivit 9 och mina föräldrar har fortfarande inte kommit hem och jag sitter här i min ensamhet. Utan våra hundar hade jag nog varit livrädd inomhus också, klart det är läskigt men med exakt alla lampor tända/datorn/tvn och telefonen precis intill mig så känns betydligt tryggare.

Sluta med allt ont och ge mer kärlek!


Veckans kändis:

CAROLINA GYNNING

Från att ha varit med om allt, big brother och allt snack om att hon aldrig kommer bli något efter det där så måste jag säga KISS HER AS! För se var hon är idag och jag ser inte det går neråt för henne, snarare tvärtom. En tjej som lyckats, kan sin konst, har fräcknar och alltid blir bra på bilder? Absolut en av mina förebilder. Ser upp till Carolina och hade inte tvekat en sekund att få gå i hennes fotspår. Så hon blir absolut veckans kändis, en tjej ni aldrig kommer glömma.

Min kropp

Så ni ska ju såklart vara med i allt som fyller min vardag.


Längd: 169
Startvikt: 75kg
Väger nu: 65kg

Jag svälter inte mig själv och tänker inte köra värsta bantningsmetoder. Jag ska börja äta hälsosamt och dricka mycket vatten. Sen får min kropp bestämma var min vikt kommer hamna. Sen min kropp fungerar iaf så att om jag tränar bygger det om fetet till muskler och jag vill inte allt mitt fett ska bli muskler därför trappar jag ner på träningen för tillfället. Inget mer än promenader på långa sträckor. Sen vill jag få bort allt överflödigt fett vilket kommer innebära att jag kanske kommer väga för lite. Men det är inte vad jag strävar efter, ska träna upp mig och börja äta dubbelt när jag väl börjar träna.
Mitt mål är alltså: Bort med valkarna och dallerfettet och efter det träna min kropp och bli slimad. Ska väga runt 60 när jag är klar vilket jag tycker är en normal vikt för min kropp iaf, då ligger jag på ungeför 21. En hälsosam kropp ligger på ett BMI mellan 19-25. Men sen stämmer det ju inte alltid, beror ju helt klart på sin egen kropp.

Jag strävar inte att se ut som kändisar och vara skit smal. Jag vill ha en hälsosam kropp och orka mer!

Lite info om mig själv:

Namn: Jessica Lewin
Ålder: 20
Bor: Med mina föräldrar och lilla syster utanför malmö.
Djur: 2 hundar (golden retriever, Easy och chihuahua, Putte)
Jobb: Arbetslös (ej börjat söka än, små jobbat lite)
Pojkvän: Edvin, ca 19mån
Mina mål:
- hitta ett jobb som jag trivs med
- skaffa lägenhet så småningom
- gå ner ytterligare ca 9kg
här kan jag nog hålla på hela dagen.

Men det var lite om mig själv, HUG


Dagens bild på mig:


KÄNDISNYTT!

för er som ej hängt med den sista tiden så kommer här lite kändisskvaller, ni får såklart höra mina åsikter. Sen stämmer inte allt som man hör på nyheterna så ni har det i bakhuvudet.

Blondinbella har blivit brunett.

Jag tycker själv att hon klär i brunt. Tror inte blondinbella förvinner för att hon nu är brunett. Nästan lite kul att hon färgar det brunt, dem flesta som är "storbloggare" är ju blondiner.

Zlatan är klar för barcelona:

Kul att någon lyckas nå sina mål, sånt som får iaf mig att vilja kämpa ännu mer för att nå mina egna, Han var hemma i sin villa i malmö förra veckan, en hel drös papparazzi stod utanför, tänk att det finns papparazzi i lilla malmö.

Britney Spears drog upp Natacha peyres kille Dhani på scenen under sin konsert och körde en lappdance för honom.


Britney Spears åker inte bort från min lista på ett bra tag. Att ta sig från skiten till där hon är idag är för mig en förebild! Tänk vad papparazzi kan totalt trycka ner en kändis, enough is enough!



Bloggens innehåll:

  • bilder på mig och mina nära
  • kändisnytt
  • modenytt
  • dagens kläder
  • events
  • partaj
  • jobb
  • lägenhet?
  • about my life ofcourse

och så mycket mer skoj!

READ and ENJOY


Mylifebylewin is BACK!

Detta blir absolut sista gången jag startar om från början (hoppas jag). Nu ska det bli förändring! Nu känner jag att jag har massor av bra energi som jag vill lägga på bloggen och känner mig super spiddad. Men får väl se hur länge gnistan håller, jag hoppas den håller i sig ett bra tag iaf.

HUG

RSS 2.0