sitter på tåget påväg till västervik...

och det är snööökaoos. Just nu skulle jag göra allt för att ligga i min mysiga säng och kolla en film. Men sitter på tåget och förmodligen så kommer jag missa det andra och få sova på stationen, yes! Men jag är positiv, här är varmt som en bastu. Har druckit 2 liter vatten!!! Men jag gillar det,

Åker med ett sjukt läskigt tåg, varken öresund eller x2000 ett annat. Har redan haft något teknisktproblem en gång, alla lampor bara släktes och det blev helt svart, scary. Fast vet inte vad som hänt med mig, var så sjukt rädd för allt innan. Nu tänker jag mest "tar det som det kommer liksom" cooollugn. *peppa peppa ta i trä!*


9 hemma dagar kvar :(

Satt och kollade mitt jobbschema och upptäckte att jag har totalt 9 dagar som jag ska vara hemma nu innan jul. Resten är jobbdagar då jag ska slita som ett djur nu i juletiden. Kommer vara så mycket folk och på julafton kommer jag typ sova bort hela dagen. Kom nyss på att det är nog dags att ge sig ut och handla klappar snart. Har ju bara 9 dagar lediga så får väl ta tag i det nästa gång jag kommer hem.

Totalt 3 veckors jobb har jag framför mig, men ska bli rätt skönt faktiskt. Komma bort ta sig egentid och när man jobbar hela dagen så blir det inte så mkt tid över att tänka på annat. Sen dirre efter jobb ska jag cykla till gymmet och pumpa och sen hem och sova, great!


Spelas just nu:


var får har jag fått min kondis ifrån?

Det var ett tag sen jag skrev, så tänkte att nu är det väl dags. Dags att ändra på sitt liv och ta tag i problemen och det är just precis det jag ska fokucera på just nu, vad fan som gör mig lycklig och få tillbaka mitt självförtroende. Min garderob består av 80% för små kläder, 60% av dem har jag handlat med en inställning "när jag väl gått ner så kommer dem passa och det gör jag väl snart" och dem andra 20% har passat en gång i tiden. Det är inte kul att handla kläder längre iheller, för det sitter som en kondom :S känner mig som en nypressad falukorv liksom, yeeeh!

När jag var hos läkaren förra veckan så skulle jag väga mig och vågen visade 5kg plus på 1 mån, SINNES!?? Fast jag har levt i min lilla bubbla den senaste tiden, ätit mitt 230g choklad var dag och bakat, frossat ben&jery och levt loppan på en massa skit som bara tynger min kropp. Men nu orkar jag inte sitta och deppa och tänka på alla andra före mig själv. Nu ska jag ta mig egentid och göra det jag behöver göra för att må bra.

Min kondis? Jag tror jag födes med kondis. För jag har inte tränat på typ 3 veckor och ätit skit varje dag och innan dess har jag inte tränat speciellt seriöst heller på över 1år. Men när jag ger mig ut och joggar känns det som jag kan springa en mil utan problem, fattar inte det. Antingen är det jag som "tror" att jag har bra kondis och på insidan håller den på att kolapsa. Nej men nu är det all in som gäller, trött på att må skit och hindra mig själv från att göra ditten och datten för att jag vill "vänta tills jag nått mina mål".

A way to a happy life säger vi här, TAGET!


RSS 2.0