så var det med de.

hann skriva några inlägg ändå, men nu måste jag gå och lägga mig. Mår inte speciellt bra idag alls, men som sagt alla dagar kan ju inte vara toppen.

Imorgon blir det inga inlägg. Men kanske blir en del bilder på söndag istället. Ska nämnligen fira Pernilla som fyller 21år <3 så vi hörs & ses på söndag.

Ha det bäääst!

och ska även hitta ett par snygga slitna jeans...

är väldigt kräsen och det finns så många att välja på. Men nu har jag hittat dem jag vill ha och dem finns på bikbok, får hoppas jag hinner gå ner till my dream size innan dem tar slut! (inte dem på bilden)


och jeans jacka ofcourse!


Shorts i denna stilen ska jag lätt ha i sommar!


Älskar dig edvin, du är mitt allt!

hoppas du haft en bra dag idag, saknar dina mjuka läppar och ditt underbara leende <3

Grattis till min lilla hääkespitt!


Idag fyller edvin år så ska hem till han och fira! Mycket cake, god mat och mys. Men först ska jag in en sväng om stan och handla lite grejs. Så får lägga på en rem nu om jag ska hinna med bussen.

Men vi hörs ikke mer idag, så hörs på söndag! HUGS


Sprängt örat.

Igår stod jag på toaletten och rensade öronen. Precis när jag står där med toppsen i båda öronen så ryker lillsyrran upp dörren. Jag blir ju livrädd och hoppar till och råkar då trycka in toppsen i högra örat med ett ryk. Så det åkte in och tryckte till trummhinnan. Säger bara en sak: FYFAN VAD ONT DE GJORDE! Så nu har det säkert gott ett dygn och jag har så jäkla ont i örat.

Fortsätter denna smärtan så blir det in till sjukhuset imorgon! Hoppas inte något har gått sönder i örat...

Bröstväääärk!

Har sån träningsvärk i mina bröst.

Torsdag!

Idag är det torsdag. Imorgon fyller min älskling år och då ska han firas ofcourse. Så det blir kalauuus hemma hos hans pappa, med massa cake! Nu ska jag ta mina vitaminer och dricka en liter vatten.

se upp så ingen hugger kniven i ryggen på dig. Inatt blev jag skjuten i min dröm och fy för vad verkligt det var. Jag kände hur min kropp verkligen fick en kula i sig. och i vilken kraft, flög ju.

Nej nu till ett annat samtalsämne. FYYYY VAD JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN!!!

Totaly: 3mån kvar!


Godmorgon!


Nu sticker jag hem till Josse ;) ciao!


Check Check...

Nu är träningen avklarad, inte städningen direkt... Har typ allt kvar som jag skrev innan hehe. Men nu har jag inte tid med det så ska ner och duscha och efter det ska jag förmodligen åka till Josse. Får ringa och höra om hon är redo att ta emot mig ;)

Men nu blir det duschiiing. See you later!

glömde:

- gå ut med hundarna! <3

What to do list:

Städa mitt rum:
- Dammsuga.
- Skura golven.
- Dammtorka.
- Städa upp.

Lill toaletten:
-||-

Vardagsrummet uppe:
-||-

Tvättstugan:
- Tvätta

Träna:
- minst en timme.

Wii:
- minst en halvtimme.

Sen bär det av till Josefin på kvällen <3


nyvaken


Hellu

Idag har jag sovit ut och bara tagit det allmänt lugnt. Har städat i vråerna i mitt rum och ska snart sortera garderoben och dammsuga/skura golvet. Sen ska jag spela wii med mammsen och även gå ut med hundarna.

Har nyss ätit, nyttigt för en gångs skull WOW! Vet inte om jag ska jobba imorgon, tänkte jag skulle vara ledig på fredag för baby fyller år.

Han ska jobba hos sin bror nu några dagar, miss him! :(

Gick igenom massa bilder och annat skoj från när man gick i grundskolan. Sjukt vad kul det är att läsa om allt man gick igenom. Sen har jag dessutom sett klart hela one tree hill säsong 6 så nu finns det inget att kolla på :( dröjer väl minst ett år innan säsong 7 kommer ut...

Aja detta blev ett tråkigt inlägg, får se om det blir roligare imorgon. HUG

Att göra lista innan sommaren 2010!

Träna min kropp tills den nått mina mål. Jag anser att marie plosjö har den kroppen som mest liknar det jag vill nå. Hon är inte trådsmal och har former, precis så mycket som behövs. Fast hon har lite förstora bröst för min kropp. Men mina bröst har ju sin storlek och den duger bra!


Bygga på naglarna. Frans manikyr ofcourse:


Färga bryn och ögonfransar:


Bleka tänderna:


Kunna jogga 7km-1mil per dag:


Kunna göra 20-30 vanliga armhävningar:


Magövningar 3xmax (30st):


Får se vad jag hinner med! :D

en av mina favoriter just nu:


Denna visslingen har satt sig fast i mitt huvud..


GODENMORGEN!


Jag är imponerad! :O

Tänk om man hade börjat på gymnastik i den åldern, då hade man varit betydligt smidigare och välformad idag. Idag är det väl försent :( buhu!



Sjukt duktiga!

Ibland älskar man lockigt hår!



Nu ska jag kolla tv!



Snackar med älskling i telefonen. Han är lite småsur märker jag så ska väl lägga på snart. Jag vet inte varför men jag hatar verkligen skriva sms, jag kan få damp när en person skriver flera sms. Liksom läget, vad gör du och kan vi ses är okej. Men flera sms hela hela tiden är bara jobbit. Så om ni vill snacka med mig så föredrar jag verkligen att ni ringer för jag hatar smsa. Nu ska jag kolla one tree hill eller POC.

I helgen ska jag få edvin att ta med mig på avatar som han sagt nu ex antal månader. Känner att det snart är försent så får väl sätta eld i baken på honom.

Sitter här med ett jävla sötsug och vill bara gå ner och baka eller kränga 5kg choklad :(:( så himla jobbigt. För er som är arbetslösa: ficka en telefon linje där man kan ringa när man har sötsugstankar så ni kan få en på andra tankar. Det hade ni kunnat känna flera miljoner på!

Men nu ska jag pysa, ha det bäst!

HUG

Jag älskar dig


Ta mig till spanien!!

vill till spanien nu :( buhu!! Ett år sen nu och det är alldeles för länge. Spanien är mitt hem och det är ditt jag ska flytta en vacker dag. Synd jag inte kunde säga att det skulle bli imorgon :( gaaah! Ska iaf ditt i sommar en sak som är säker.

Nu sitter jag här och josse har åkt hem :/ buhu.

Ska snart gå ner och ta något att äta. Sen ska jag krypa ner i min säng och kolla några avsnitt av one tree hill. Men vi höres och synes imorgon gott folk.

Har ont i magen :(

Ta mig till spanien!!

vill till spanien nu :( buhu!! Ett år sen nu och det är alldeles för länge. Spanien är mitt hem och det är ditt jag ska flytta en vacker dag. Synd jag inte kunde säga att det skulle bli imorgon :( gaaah! Ska iaf ditt i sommar en sak som är säker.

Nu sitter jag här och josse har åkt hem :/ buhu.

Ska snart gå ner och ta något att äta. Sen ska jag krypa ner i min säng och kolla några avsnitt av one tree hill. Men vi höres och synes imorgon gott folk.

Har ont i magen :(

Nu har baby kommit!!!

så nu ska vi träna lita så jag kan få denna kroppen (utom brösten) till sommaren 2010!

snart kommer edvin...


En bra låt bjuder jag på nu!


Wow!

Jag lyckades komma upp halv 9 idag, jag är imponerad! Nu ska jag kolla rachelray på tv eller om det är tråkigt så sätter jag på one tree hill. Denna timmen jag har varit vaken så har jag hunnit handla så nu är det klart. Nu ska jag bara ner och slänga in en maskin tvätt och sen har jag bara detta kvar:

- städa mitt rum.
- sortera min garderob.
- skriva blogg.
- träna.
- kolla efter sängar på nätet.
- kolla efter garderober på nätet.
- etc etc etc...

Nu ska jag fixa en del! Kommer tillbaka sen.


Försöker linda mitt sockerberoende med Nick Jonas...

hoppas det fungerar!

Tjenis penis!

Nu sitter jag och har kollat runt på nätet/bloggar etc. Ska ner och göra iordning en rejäl fruktsallad och sen ska jag kurra ner i sängen och kolla one tree hill.

Imorgon har jag lovat mig själv att stiga upp senast klockan 8 och det ska jag nog klara. Sen imorgon ska jag träna, städa, fixa och planera. Sen kommer edvin baby och då blir det ännu mer träna och sen mys. Men ska ner och skala frukt nu. Ska ner och storhandla nyttigheter imorgon, så det så!

Ska köpa mig ett löpband har jag bestämt. Så blir väl till att åka runt överallt och kolla in ett billigt på ons eller torsdag. Men nu ska jag pysa, hörs imrogon!

HUG

Dag 1.

Idag har jag sovit till 4 så har väl inte blivit mycket acion här inte. Lyckades skippa pannkakorna imorse och allt annat slask och jag är så stolt över mig själv. Nu ska jag träna och komma igång lite. Men eftersom mitt hjärta snabbt kommer upp till min maxpuls så är det ju inte lika kul, men får ta det lugnt.

Men ska ner och vika tvätten nu och sen byta om.

Dagens mat: Kokt fisk och grönsaker (morott/gurka/sallad).

Hörs efter träningen!

My new life!

Idag har jag sovit till klockan halv 5 idag, riktigt illa. Men nu ska jag iaf upp senast 8.00 dem andra 3 dagarna!
På onsdag ska jag till doktorn på undersökning, det står inte helt rätt till med mitt hjärta så förväntar mig det värsta :( kul att vara 20 år och känna sig som 80.

Men får skylla mig själv att jag behadlat min kropp som jag gjort... Så nu hoppas jag verkligen att jag kommer skärpa mig med allt och sluta hålla på som jag gör. Så från och med idag så startar mitt nya sunda liv.

NO MORE CANDY!
NO MORE FAST FOOD!
NO MORE SMOKEIIIING!
NO MORE DRINKING!
NO MORE *******!

Nu gäller det punkt slut, detta är sista sista sista chansen. Går det inte denna gången och min kropp blir som innan (snackar inte om storleken utan om min kropps innehåll!) så kan jag lika bra gå ner till kyrkogården och börja gräva för det är där jag kommer sluta inom ett år.


Torsdag and the working börjar again...

Nu sitter jag här vid datorn och har nyss ätit mörk choklad och plommon. Inte för jag tycker torkade plommon är någon höjdare men måste ju få ner på godiset så man får väl börja någonstans. Ska snacka med en förre detta bodybuilder imorgon och fråga hur jag kan få en platt mage innan sommaren. Så får väl se om jag kan sätta igång med det nu och bruka allvar. Ska sätta upp schema varje söndag på mat jag ska äta hela veckan, så nu **** ska det burnas fett!

Känns som jag säger detta varje gång jag går in här men nu vill jag verkligen. Bara jag får veta hur jag ska gå till väga kommer detta nog lösa sig innan sommaren I hope.

Imorgon ska jag jobba, kul ? NOT! Sen ska jag va med baby hela helgen. Hans mamma ska nämnligen iväg på lördag så då ska vi bara lägga tiden på varandra.

Känns som baby vill komma igång med träningen nu med och det har jag väntat på. Behöver någon som peppar mig, så har kanske fått det nu äntligen!

Men nu är jag slut i ryggen och måste dricka vatten. HUG

Huvudvääääärk!

har haft det nu i två dagar, släpper det inte snart får jag spel. Allt är upp och ner just nu. Min kropp orkar inte göra någonting och mitt huvud pulserar och jag äter 250 gram choklad varje dag.
Så får väl se när mina tjocka fingrar orkar skriva igen,

HUG


RSS 2.0