Nu är jag tillbaka, förhoppningsvis för gott!????

Det var ett bra tag sedan. Anledningen varför jag inte alls haft orken är fler än en. Men kan ju berätta the bigg things iaf. Jag har jobbat på ett företag där jag slitit som fan. Medans dem andra 3 anställda knappt gjorde ett piss fick jag slita som ett djur och packa över 400 apparater. Skicka över 60 packet och gån ut med soporna. Nu var jag inte tvungen att jobba såhär egentligen. Men såfort jag sttod och tod det lite lugnt var chefen där direkt, har du inget att göra?? blablabla. Jag hade verkligen en skit snäll chef, en helt underbar person. Som valde jobbet förre sitt liv och slet som en idiot på sitt företag. Tycker så fruktansvärt synd om honom.

Igår blev det "förmodligen" min sista dag på det företaget. När jag ville ha utskrivit mina lönelappar så blev min chef ledsen och jag kände verkligen en klump i magen. Jag har funnits där för honom nu ett bra tag och hjälpt han och fått saker gjorda. Nu vet han inte hur han ska hinna med allt. Nu menar jag inte att jag är ett underbarn, men det är svårt att hitta seriösa människor som är villiga att ge så jävla mycket på ett sånt skitigt jobb.

Jag hade kunnat jobba där hela mitt liv om jag velat. Men jag har verkligen mått så otroligt dåligt att jag inte klarar att jobba där längre. Min kropp klarar inte av att stressa som en idiot 8 timmar om dagen. Sen har jag alltid varit en person som vill att det ska vara lika för alla. Men det känns ju inte super bra när man springer omkring som en galning för sin chefs skull när dem andra slöar som sniglar.

Sen var det ju inte det ända problemet. Där jobbade en person som var en jävla argbigga. Hon kunde inte öppna till mig på mornarna och inte heller säga ett enkelt: HEJ?? Jag ville bara säga att hon var en elak människa men det går inte göra det på ett jobb. Jag sa iaf till chefen och han sa att jag inte skulle bry mig om henne och att hon är ett problem men han inte kan göra något åt det. Hon var verkligen ett problem runt 38 år och arg som *** varje dag.

Men jag trivdes annars med personalen men min kropp klarade inte av det. Jag har haft såna ryggsmärtor för allt tungt jag burit på. Jag är bara 20år och vill inte slita ut min kropp på ett företag som jag inte ens trvis på. Jag vill jobba med något som jag tycker är kul. Bokstavligt talat plockar jag hellre jordgubbar än detta. Men nu har jag iaf gett upp där, vill inte förstöra min rygg. Vill kunna gå när jag är 30. Nu behöver jag hitta självförtroende sen ska jag hitta ett jobb jag trivs med och som inte sliter ut min kropp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0